Vi söker djur-/gårdsskötare

Organisation: 
  • 4H-gården, Kallhäll
Plats: 
  • Stockholm
  • Järfälla
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Djur

Kallhälls 4H-gård sköts på helgdagar av ideella helgskötare och vi söker nu fler som kan ta hand om djuren på gården under helgerna.

Du får gå en helgskötarkurs här hos oss under en dag. Sedan är du välkommen att vid själv valda helgdagar komma & ta hand om gården & dess djur. Helgskötarpassen ligger antingen från kl 8-13 eller kl 13-17, även heldagar kan väljas.

Gården har för tillfället 2 hästar, 3 får, 2 grisar, 2 getter, höns, 2 katter & kaniner. I uppgifterna ingår stallskötsel, uttag av djuren, fodringar.

Kursen är kostnadsfri även de kurser och aktiviteter som vi löpande erbjuder är kostnadsfria. Då gården drivs som en ideell förening, behöver man bli medlem för att vara aktiv på gården. För utom möjligheten till en meningsfull fritid och mycket kontakt med gårdens alla djur ingår även en olycksfalls försäkring samt den "skyddsutrustning" som krävs. Medlemsavgiften är 300 kr per år om man är över 26 år och 250 kr per år om man är under 26 år.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Helger samt röda dagar. 4H-gården ligger i Kallhäll på Termovägen 2. Pendeltåg till Kallhäll sedan buss 548 eller ca 10 min promenad tar er till Termovägen.
Specifika önskemål eller information: 
Vi välkomnar både vuxna & barn men det ska alltid finnas en person över 18 år som har ansvaret. Nästa inplanerade kurs är den 17 mars
Minimiåtagande: 
En halvdag var 4:e-/var 5:e vecka
Adress: 
Termovägen 2
176 77 Järfälla
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: