Administrativa uppgifter

Vi söker en ansvarsfull gruppledare till våra engagerade volontärer som hjälper ensamma äldre i Vällingby Växthuset som är en träffpunkt för äldre.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Stockholm

Har du erfarenhet/kunskap om personalsamordning/HR? Vi söker nu dig som kan hjälpa oss att ta hand om våra chaufförsvolontärer!

Organisation: 
Svenska Djurambulansen
Plats: 
Stockholm

Riksförbundet Sveriges Lottakårer (SLK) är en ideell, allmännyttig och partipolitiskt obunden organisation för kvinnor med intresse för försvars- och säkerhetsfrågor. Vår vision är att vara Sveriges främsta forum för kvinnor som vill bidra till ett säkrare och tryggare samhälle.

Organisation: 
Östermalms lottakår
Plats: 
Stockholm

Riksförbundet Sveriges Lottakåren (SLK) är en ideell, allmännyttig och partipolitiskt obunden organisation för kvinnor med intresse för försvars- och säkerhetsfrågor. Vår vision är att vara Sveriges främsta forum för kvinnor som vill bidra till ett säkrare och tryggare samhälle.

Organisation: 
Östermalms lottakår
Plats: 
Stockholm

Riksförbundet Sveriges lottakårer (SLK) är en ideell, allmännyttig och partipolitiskt obunden organisation för kvinnor med intresse för försvars- och säkerhetsfrågor. Vår vision är att vara Sveriges främsta forum för kvinnor som vill bidra till ett säkrare och tryggare samhälle.

Organisation: 
Östermalms lottakår
Plats: 
Stockholm

Just nu söker vi nya eldsjälar till vår styrelse för IM Malmö. Hör av dig med en kort presentation av dig själv, så hör vi i valberedningen av oss inom kort för intervju, beskrivning av styrelseuppdraget och vad som förväntas i rollen.

Plats: 
Malmö

Du är tillsammans med en till frivilligledare ansvarig för att medverka i att planera, starta och driva mentorskap med fokus på föreningslivet. Syftet med verksamheten är att ge migranterna möjlighet att hitta nya vägar in i samhället genom vägledning till föreningslivet i Uppsala.

Organisation: 
Röda Korset
Plats: 
Uppsala

Administrativt/telefonservice- uppdrag på vår givarserviceavdelning. Du kommer framförallt att ta emot gåvor via telefon och svara på frågor från givare.

Plats: 
Stockholm

Brinner du för att hjälpa människor och bidra till att skapa ett bättre samhälle och omvärld? Vi söker dig som vill engagera dig som volontär inom Röda Korset. Vi söker en frivilligledare till vår HLR-verksamhet. Rollen innebär leda och samordning 3-4 utbildningar/halvår.

Plats: 
Sundbyberg

Vi söker en ansvarsfull gruppledare till våra engagerade volontärer som hjälper ensamma äldre i Uppsala.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Uppsala

Flyktingar med funktionsnedsättning möter stora utmaningar och behöver stöd och vägledning i myndighetskontakter samt komma ut i samhället och bryta isolering.

Plats: 
Stockholm

Röda Korsets Ungdomsförbund Stockholm Syd behöver dig som tycker om att arbeta i grupp och stötta verksamheter för barn och unga. Om du vill jobba med kompetenta människor och verkligen göra skillnad i samhället är detta ett uppdrag för dig.

Plats: 
Stockholm

Kassöruppdraget innebär kortfattat att vara den som sköter föreningens ekonomi. Det kan handla om att sköta bokföring, sköta utlägg och betala föreningens räkningar. Kassören är en viktig del av styrelsen och arbetar tillsammans med styrelsen gällande verksamheter.

Plats: 
Stockholm

Vi säljer prylar av många slag, som kunder skänker till butiken; Glas, porslin, textil, heminredningsdetaljer, tavlor, smycken, väskor mm. Vi har även en del barn- och vuxenkläder och mindre möbler, t ex stolar. Intäkterna går till Röda Korsets verksamheter.

Plats: 
Stockholm

The UN association Malmö (UNA Malmö) has actively taken part in the Swedish UN movement for over 60 years. We are currently looking for new board members, eager to develop the UNA Malmö the upcoming year of 2019.

Organisation: 
FN-föreningen, Malmö
Plats: 
Malmö

Älskar du att få människor att mötas, är snabblärd och har god datorvana? Vill du samtidigt engagera dig ideellt för att underlätta nya svenskars integration i samhället på ett enkelt och roligt sätt? Då är det nog dig vi letar efter!

Organisation: 
Kompisbyrån
Plats: 
Stockholm

Vem är Vi ? No2crimes är en ideell förening som jobbar med brottsförebyggande insatser.

Organisation: 
No2Crimes
Plats: 
Malmö

Vi söker en ansvarsfull gruppledare till våra engagerade volontärer som hjälper ensamma äldre i Göteborgs innerstad.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Göteborg

Brottsofferjouren är en ideell organisation där vi arbetar för alla brottsutsattas rättigheter att få stöd genom att lyssna som medmänniska, ge hjälp i kontakter med myndighet, försäkringsbolag, polis och att bistå med skadeståndsansökningar till Brottsoffermyndigheten.

Plats: 
Katrineholm

Vi söker en ansvarsfull gruppledare till våra engagerade volontärer som hjälper ensamma äldre i Upplands Väsby.

Organisation: 
Äldrekontakt