Administrativa uppgifter

Är du en person som brinner för att äldre människor i samhället ska få en glädjefylld vardag? Har du extra tid över och vill bidra till att bygga upp och utveckla Röda Korsets verksamhet på Söder?

I sådant fall kanske du är vår nya frivilligledare!

Plats: 
Stockholm

Vi vill stärka Emmaus Fredriksdals varumärke och du kan vara en del av denna resa. Som volontär för marknadsföringsaktiviteter kommer du att hjälpa oss att:
- Hjälpa med kassamaskin
- Arrangera butikernas upplägg och skyltfönster
- Sortering och förpackning

Organisation: 
Emmaus, Fredriksdal
Plats: 
Svalöv

Relationsinstitutet är en ideell organisation och vi letar efter minst en person att ingå i teamet som arbetar med ekonomi. Vi har en total budget på ca 15 000 kr per år och vi behöver någon som kan göra följande:

Organisation: 
Relationsinstitutet
Plats: 
Malmö

Har du erfarenhet och kunskap i att skriva och planera innehåll och i sociala medier? Har du god kompetens avseende Facebook, Instagram, LinkedIn och andra relevanta sociala medier med bra koll på vad som triggar en specifik målgrupp?

Då söker vi DIG!

Organisation: 
Svenska Djurambulansen
Plats: 
Göteborg

Just nu söker vi fler volontärer i hela Västernorrlands län. Som volontär är du med och planerar de olika aktiviteterna.

Plats: 
Sollefteå

Just nu söker vi fler volontärer i hela Norrbottens län. Som volontär är du med och planerar de olika aktiviteterna.

Plats: 
Piteå

Just nu söker vi fler volontärer i hela Västerbottens län. Som volontär är du med och planerar de olika aktiviteterna.

Plats: 
Umeå

Ängby IF söker lagledare till Herr-laget (division 3). En kul möjlighet att vara med i en fotbollsklubb. Här får du en viktig funktion att bidra till att laget kan prestera så bra som möjligt på fotbollsplanen. Du får lära känna spelare och ledare och umgås i en glädjefull miljö.

Organisation: 
Ängby IF
Plats: 
Stockholm

Vi vågar! Söker nu en ansvarig för sociala medier. Organisationen arbetar med mänskliga rättigheter, sexuella övergrepp och psykisk ohälsa varav vi önskar att du brinner för våra verksamhetsfrågor.

Organisation: 
Vi vågar!
Plats: 
Stockholm

Kan och vill du hjälpa till med något i föreningen Mentala Nätverket i Skåne? Vi finns till för personer som har eller har haft kontakt med psykiatrin samt för deras anhöriga.

Plats: 
Malmö

Administrativt uppdrag på vår givarserviceavdelning. Du kommer framförallt att ta emot gåvor via telefon och svara på frågor från givare. Registrering av gåvor samt en del administrativa uppgifter förekommer också.

Plats: 
Stockholm

Var med & förändra unga människors liv! Har du själv växt upp med föräldrar som har ett missbruk eller psykisk ohälsa och känner att du mår bra idag. Hämta kraften från dina erfarenheter och gör något fint av det.

Organisation: 
Maskrosbarn
Plats: 
Stockholm

Vi söker personer boende i Staffanstorps kommun som vill engagera sig lokalt och ideellt i miljö- och naturfrågor.

Plats: 
Staffanstorp

Brinner du för att alla ska få rätt hjälp, högkvalitativa insatser och heltäckande stöd? Då finns just nu chans att bli assistent inom kvalitetsgranskning och stöd hos Organisationen Vi vågar!

Organisation: 
Vi vågar!
Plats: 
Stockholm

Har du ett intresse för HR-frågor och vill få mer praktisk erfarenhet? Då tror vi att det här kan vara rätt uppdrag för dig! Scouternas HR-grupp har i uppdrag att göra det roligare, enklare och utvecklande att engagera sig ideellt i de nationella arbetsgrupperna inom Scouterna.

Organisation: 
Scouterna
Plats: 
Stockholm

Vi har en liten verksamheter Korpen Malmö Varmvattengympa HIF.

Uppdraget är ideellt och handlar om vanliga revisorsuppgifter inför årets årsmöte. Inga speciella krav utöver adekvat kompetens.

Omfattningen av räkenskapsmaterialet uppgår till ca 50-100 verifikationer.

Plats: 
Malmö

Det är förvånansvärt enkelt att göra något gott! Som värd hjälper du till så att överlämningen av mat - matbutik till hjältemedlem - går till så smidigt som möjligt. Uppdraget tar ca 90 minuter per tillfälle.

Organisation: 
Food2change
Plats: 
Lund

Mansjouren söker revisor för granskning av föreningens räkenskaper. Vi är en liten ideell förening där uppdraget är begränsat till några få timmar per år i samband med årsstämman.

Plats: 
Stockholm

Har du erfarenhet/intresse av ledning och rekrytering? Vi söker dig som kan vara teamleader för vårt rekryteringsteam!

Organisation: 
Svenska Djurambulansen
Plats: 
Stockholm

Du möter människor från olika kulturer och åldrar som alla söker unika prylar, kläder och upplevelser. Röda Korsets secondhandbutik är en ovanlig butik som vilar på humanitära grunder och inte gör skillnad på kund eller besökare.

Plats: 
Östersund