Bor du på Lidingö, har ett stort hjärta och gillar att baka?

Organisation: 
  • Äldrekontakt

Har du några timmar över och vill göra något samhällsnyttigt på din fri tid? Är du en hejare på att baka? Då är det dig vi söker.

Äldrekontakt ordnar fikaträffar för äldre som bor ensamma som gärna vill, men har lite svårt att ta sig ut för en social stund. Om du vill göra en meningsfull insats kan du ingå i vårt nätverk av volontärer på Lidingö. Som en av våra fikavärdar bjuder du hem på fika 1-2 ggr i halvåret. Träffarna äger vanligtvis rum på söndagseftermiddagar mellan 15-17. Du bjuder då hem din grupp om 6-8 äldre gäster samt 2 volontärchaufförer.

En kort stund - en massa skratt - en bestående skillnad.....

När och var ska uppdraget genomföras: 
Fikaträffen sker vanligtvis en söndagseftermiddag i månaden mellan kl 15 och 17. Fikaschemat roterar på fikavärdarna i din grupp men som fikavärd bjuder du på fika 1-2 ggr i halvåret.
Specifika önskemål eller information: 
Vi söker ansvarsfulla volontärer med ett stort hjärta som tycker om att prata med, lyssna på och uppmärksamma någon med många års livserfarenhet.
Minimiåtagande: 
Fikavärd 1-2 ggr/halvåret
Adress: 
Grev Turegatan 27, 2 tr
11438 Stockholm
Anmäl intresse
Här beskriver du för organisationen varför du söker uppdraget.
Berätta mer om dig själv för organisationen. Exempelvis tidigare erfarenhet, kunskap eller annat du tror kan vara viktigt för ditt ideella engagemang.
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.