Språkgranskare och översättare Svenska - Norska

Organisation: 
  • Amref Nordic
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Ekonomisk/social utsatthet
Hälsa

Vi ser nu på möjligheter att etablera oss i Norge och söker därför en person som kan hjälpa oss med översättningar och språkgranskning för vissa av de brevkampanjer vi kommer att genomföra under det närmaste året.

Arbetet är digitalt och du kan därför sitta varsomhelst och hjälpa oss med detta. Du bör kunna både Norska och Svenska flytande, både i tal och skrift och det är en merit om du har dokumenterad erfarenhet av kommunikation och att arbeta med text inom insamling. Arbetets omfattning kan variera och anpassas efter dina behov men brukar ligga på ca 5-15 timmar per månad.

Amref Flying Doctors är en av Afrikas största hälsoorganisationer. Organisationen har idag ca 1000 anställda med programkontor i 9 länder i Afrika. Huvudkontoret finns i Nairobi, Kenya och det finns även ett antal insamlingskontor runtom i Europa, USA och Kanada. Amrefs kontor i Sverige har funnits i 40 år och har under denna tid fått donationer från bl.a. Radiohjälpen, Sida, Karolinska Institutet, Jochnick Foundation, Postkodstiftelsen samt att det idag finns ca 20 000 privata givare.

Låter detta intressant? Vill du veta mer? Skicka in din intresseanmälan idag!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Nu och fram till 30 dectember
Specifika önskemål eller information: 
Detta arbete kan göra på distans varsomhelst i Sverige och tom utomlands om du har tillgång till telefon och internet.
Minimiåtagande: 
40 timmar
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.