Djur

Har du erfarenhet och kunskap i att skriva och planera innehåll och i sociala medier? Har du god kompetens avseende Facebook, Instagram, LinkedIn och andra relevanta sociala medier med bra koll på vad som triggar en specifik målgrupp?

Då söker vi DIG!

Organisation: 
Svenska Djurambulansen
Plats: 
Göteborg

Har du erfarenhet/intresse av HR och rekrytering? Vi söker dig som kan hålla intervjuer med aspirerande chaufförsvolontärer 1 gång i månaden (5h), centralt i Göteborg.

Organisation: 
Svenska Djurambulansen
Plats: 
Göteborg

Vi söker volontärer som kan göra fyratimmarspass på Uppsala Katthem. Under ett pass aktiverar du katterna och ser till att de mår bra. Du mockar lådor och snyggar till i kattboxarna samt ger mat och vatten. Diverse städuppgifter ingår också: rengöring av golv, disk och tvätt.

Organisation: 
Föreningen Samvetet
Plats: 
Uppsala

Rädda en hemlös katt genom att vara jourhem åt den i väntan på att katten får ett permanent hem. Du tar hand om katten som om den var din egen. Du står för mat och sand. Föreningen står för veterinärkostnader och försäkring. Vi behöver dig som har erfarenhet av katter.

Organisation: 
Föreningen Samvetet
Plats: 
Uppsala

När du blir jourhem till Voov Göteborg tar du under en begränsad tid emot ett djur i ditt hem som tillhör någon som försöker lämna en våldsam relation.

Organisation: 
VOOV Göteborg
Plats: 
Göteborg

I uppdraget som chaufför hämtar du skadade och/eller sjuka fåglar från allmänheten eller veterinär och transporterar dem sedan till anläggningen för rehabilitering. Du kan även komma att frisläppa rehabiliterade fåglar på överenskommen plats.

Plats: 
Österåker

I denna roll hjälper du till med den dagliga skötseln av anläggningen; rengöring av voljärer och klinik med tillhörande burar. Till din hjälp finns en lathund för såväl morgon-, dag- och kvällsrutinen. Vi ser helst att du kan komma minst en gång i veckan.

Plats: 
Österåker

Några timmar om dagen eller i veckan ansvarar du för larmtelefonen dit allmänheten ringer då de ser, eller tror sig se, en skadad fågel. Utifrån en bild tagen på plats skall du som larmoperatör kunna avgöra om fågeln är i behov av vård eller ej.

Plats: 
Österåker

Är du en person som brinner för att hjälpa både människor och djur? Är du en person som vill vara med och utveckla en förening som fortfarande är relativt ny? Tycker inte du heller att någon ska behöva lämna sin bästa vän för att lämna en våldsam relation?

Organisation: 
VOOV HALLAND
Plats: 
Laholm

Voov Göteborg söker aktiva ideella till placeringsverksamheten. Våld i nära relationer är ett omfattande problem med allvarliga konsekvenser för de som utsätts. När det finns djur i familjen blir det extra komplicerat.

Organisation: 
VOOV Göteborg
Plats: 
Göteborg

Hunddagiset TriBus är inte som vilket hunddagis som helst. Förutom att hundarna får en trygg, varm och stimulerande plats att vara på under dagarna, erbjuder hunddagiset praktik eller arbetsträning för personer med fysisk funktionsnedsättning.

Organisation: 
Bräcke diakoni
Plats: 
Göteborg

Funkibator samarbetar med en djurförening som heter Tender Loving Caring (TLC). Tillsammans arrangerar vi djurträffar för barn och unga med funktionsnedsättning. Vi har smådjur inomhus i något som vi kallar smådjursfarm. Dessa djur behöver daglig tillsyn och då även på kvällar och helger.

Organisation: 
Funkibator Öst
Plats: 
Växjö

Vi är en ganska liten men väldigt charmig 4h gård, på gården finns det hästar, får, getter, grisar, höns, kaniner och 2 stallkatter.
Vi är en barn och ungdomsorganisation, och alla inteckter går direkt in i vår verksamhet.

Organisation: 
4H-gården, Kallhäll
Plats: 
Järfälla

Samariterna är en ideell förening, Vi arbetar med skadat småvilt, såsom alla fågelarter, igelkottar, ekorrar m.m. Vi går ut och fångar in dom och transporterar till fågelcentralen och kottecentralen i Kungälv och Lilla Edet.

Organisation: 
Samariterna
Plats: 
Alingsås