Engångsuppdrag

Äldrekontakt ordnar fikaträffar för äldre som bor ensamma och som gärna vill, men har lite svårt att ta sig ut för en social stund. Om du vill göra en meningsfull insats kan du ingå i vårt nätverk av volontärer. Göteborg söker nu fler fikavärdar!

Organisation: 
Äldrekontakt
Region: 
Göteborg

Du kan hjälpa någon bara genom att finnas där och vara dig själv. Det är fantastiskt givande och positivt för dig att göra skillnad i en annan människas liv. Att någon kommer på besök varje vecka betyder så mycket när alla vännerna är borta och barnen bor långt iväg.

Region: 
Karlskrona

Stöd vid promenad för äldre.

Du ska, om du orkar, köra rullstolar alternativt vara stöd för människor med rollatorer.
En del äldre kanske bara behöver hålla någon i armen på en promenad, och då ska vi hjälpa dem med det.

Region: 
Linköping

Ett par veckor under våren säljer barn majblommor. Pengarna som kommer in går till barn i Stockholm som lever i familjer där ekonomin inte tillåter sådant som simskola, djurparksbesök, sommarkollo, födelsedagskalas, cykel, fotbollsskor.

Organisation: 
Majblomman, Stockholm
Region: 
Stockholm

I Gustaf Vasa kyrka, vid Odenplan i Stockholm händer det något nästan varje dag. Vi har ett rikt musik och gudstjänstliv, men också utrymme för samtal och eftertanke. Vårtid är också konfirmationstid.

Region: 
Stockholm

Naturskyddsföreningen ordnar Klädbytardag runt om i Sverigen LÖRDAGEN den 14 april. I Umeå NFkretsen ordnas detta i samarbete med BOSTADEN på Kulturhuset KLOSSEN. En arbetsgrupp finns redan och ska förbereda bytardagen. Bra att träffa gruppen /projektledaren/trainee innan för att bilda team.

Region: 
Umeå

CISV Håbo Uppland söker en ledare för en delegation bestående av fyra 11-åringar till ett internationellt fredsläger (Village) i sommar.

Organisation: 
CISV, Håbo
Region: 
Göteborg

Stora klädbytardagen 2018 som också är Nordic Swop day, är Sveriges största klädbytardag. Under dagen kan deltagarna komma och byta upp till 5, hela och rena plagg. Dessa plagg lämnas in och godkänns för att sedan sorteras och bäras ut till lokalen där själva klädbytet äger rum.

Region: 
Göteborg

Coloured Glasses workshopsledare bidrar till en fredligare och mer öppen värld genom att hålla workshops inom teman:Identitet, Interkulturell kommunikation, Stereotyper och fördomar samt Mänskliga rättigheter. Kom med du också!

Vad gör en Coloured Glasses workshopledare?

Region: 
Stockholm

KÖKSANSVARIG SÖKES TILL RÖDA KORSETS SOMMARLÄGER

Region: 
Malmö

FRIVILLIGLEDARE SÖKES TILL RÖDA KORSETS SOMMARLÄGER

Region: 
Malmö

Internationals People Project (IPP) är lokala projekt som ger deltagarna möjlighet att lära sig mer om sig själva, andra och en aktuell och konkret utmaning i samhället.

Organisation: 
CISV, Sverige
Region: 
Mölndal

Vill du vara med göra Riksårsmötet 2018 oförglömlig? Vi söker nu funktionärer som vill vara med och forma Riksårsmötet - det kommer bli festligt!

Region: 
Halmstad

Stockholms filmfestival Junior har sedan 2000 erbjudit kvalitetsfilm och filmupplevelser för barn och unga mellan 6-19 år.

Region: 
Stockholm

Umgås över kulturgränser, fika och hjälp till att öva svenska språket. Integration sker när människor med god vilja möts! Vi söker både dig som behöver öva svenska och dig som är säker på svenska och vill "lära ut". Vi söker också barnvakter till de yngre deltagarna 0-12 år.

Region: 
Uppsala

Hälsa på någon som inte längre själv så lätt kommer ut och träffar människor. Församlingen har även regelbunden andakter på äldreboendena, du är välkommen att vara med också där!

Region: 
Uppsala

Vi söker dig som vill volontärarbeta med administrativa sysslor hos oss på Givarservice.

Huvudsakligen innebär uppgifterna att ta emot gåvor och svara på frågor via telefon. Det behövs även hjälp med att registrera plus- och bankgirotalonger samt registrera nya autogiro-givare.

Region: 
Stockholm

Äldrekontakt ordnar fikaträffar för äldre i Botkyrka som bor ensamma och inte har kontakt med anhöriga eller vänner. Värdfamiljer bjuder hem de äldre på fika och en liten pratstund.

Organisation: 
Äldrekontakt
Region: 
Botkyrka

”Entreprenörskap På Riktigt” är vår mässa med unga företagare. Mässan är världens största i sitt slag. 2017 gästades mässan av över 12 000 besökare, 2 700 elever och 670 företag. Vi söker nu jurymedlemmar till tävlingskategorin ”Årets Hållbara UF- Företag".

Region: 
Stockholm

Vi Ses! Språkvänner i Linköping söker efter svensktalande som kan bli språkvän med någon som önskar öva på svenska. Men din språkvän gör du det som vänner gör - fast du samtidigt hjälper någon med att få prata svenska.

Region: 
Linköping