Malmö

Tamam är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation som arbetar med barn och unga vuxna för mångfald och antirasism med utgångspunkt i FN:s barnkonvention och deklaration om mänskliga rättigheter.

Organisation: 
Tamam, Malmö
Region: 
Malmö

Amnesty Intenational Malmö söker nu en ny valberedning som ska arbeta med att ta fram kandidater till Malmöstyrelsen.

Vem söker vi?

Region: 
Malmö

Föreningen Värnet Malmö söker volontärer som kan vara med och hjälpa till på våra aktiviteter i vår lokal på Fågelbacksgatan 7. Ibland bär det även av på utflykt.

Vi är en gammal intresseorganisation för personer med funktionsnedsättning och har mångårig erfarenhet.

Region: 
Malmö

Varken hora eller kuvad (www.vhek.se) är i stort behov av fler eldsjälar som kan hjälpa oss i arbetet för jämställdhet, demokrati och främjandet av mänskliga rättigheter ute i skolor och fritidsgårdar i förorter.

Region: 
Malmö

Vill du lära dig av och lyssna på äldre människor? Vill du samtala om musik? Vill du läsa böcker? Vill du prata om ditt lokalsamhälles historia? Då ska du bli volontär inom Studieförbundet Bildas verksamhet för äldre.

Region: 
Malmö

Tycker du också att alla hundar som behöver hjälp ska få hjälp oavsett hur husses och mattes ekonomi ser ut - då kan du göra något för Labbehjärtat. Labbehjärtat satsar nu stort på att fler hundar ska få hjälp. För att det ska gå i lås så behöver vi kraftigt utöka bemanningen i insatsgruppen.

Organisation: 
Labbehjärtat
Region: 
Malmö

Äldrekontakt ordnar fikaträffar för ensamma äldre runtom i Sverige sedan 2008. Vi har idag ca 40 fikagrupper med ca 320 volontärer och 260 gäster. Nu söker vi dig som vill göra en meningsfull insats och hjälpa ofrivilligt socialt isolerade äldre till en gemenskap igen.

Organisation: 
Äldrekontakt
Region: 
Malmö

Vi är en liten ideell organisation i Malmö som jobbar med att samla in pengar för att få en by, med ett barnhem i centrum, i Tanzania, så självdrivande det bara går. Vi har fått en ansenlig summa pengar att starta projektet med.

Organisation: 
Hope Sweden
Region: 
Malmö

Vi har en liten verksamheter Korpen Malmö Varmvattengympa HIF. Uppdraget är ideellt och handlar om vanliga revisorsuppgifter inför årets årsmöte. Inga speciella krav utöver adekvat kompetens.

Region: 
Malmö

We have an NGO working to help children with their homework after school AND to help them understand Swedish education system.

Our 2nd goal is to help parents specially women to understand and learn Swedish to get help integration in Swedish society in proper way.

Organisation: 
Junction of Friends
Region: 
Malmö

Röda Korsets Behandlingscenter för krigsskadade och torterade driver stödverksamheter för barn som har föräldrar med migrationsrelaterad stress, alternativt diagnosen posttraumatiskt stressyndrom (PTSD). Nu söker vi frivilliga till vårt konst- och dansprojekt.

Region: 
Malmö

Invitationsdepartementet finns för att sammanföra människor som vill bli bättre på svenska med människor som pratar flytande svenska över en hemlagad middag. Middagen är alltid gratis för gästen, äger rum i hemmet och sker förutsättningslöst.

Region: 
Malmö

Vi söker volontärer som tycker om att både prata och lyssna. Språkcafét är uppbyggt på så sätt att mellan 5-10 personer sitter vid varje bord, med en eller två volontärer. Samtalen kan handla om vad som helst, antingen något man bestämt tillsammans eller vad helst som dyker upp.

Organisation: 
Kort om Samhället
Region: 
Malmö

Unga Forum i Malmö är Skåne stadsmissions barn- och ungdomsverksamhet och vänder sig till barn och unga under 25 år och deras viktiga vuxna. Vi erbjuder en trygg plats för gemenskap och samvaro där det finns möjlighet till råd och stöd av erfarna jurister och socionomer.

Region: 
Malmö

Brinner du för integration och allas lika värde? I Sverige arbetar IM, Individuell Människohjälp, för ömsesidig integration genom mötesplatser där vi kan lära av varandra. IM Malmö söker nu volontärer till vår Läxhjälp i centrala Malmö.

Region: 
Malmö

Pratar du flytande svenska och är nyfiken på andra människor? Vill du på ett enkelt och roligt sätt​ bidra till ökad gemenskap i samhället? Då är det nog dig vi letar efter!

Organisation: 
Kompisbyrån
Region: 
Malmö

Äldrekontakt ordnar fikaträffar för ensamma äldre runtom i Sverige sedan 2008. Våra volontärvärdar bjuder hem en grupp ensamma äldre på fika och en trevlig pratstund.

Organisation: 
Äldrekontakt
Region: 
Malmö

RådRum finns på tre olika platser i Malmö och erbjuder kostnadsfri, opartisk och konfidentiell rådgivning. Vi ger råd och stöd i många olika frågor för att personer som är nya i Sverige lättare ska förstå vilka rättigheter de har i det svenska samhället.

Organisation: 
RådRum
Region: 
Malmö

Varje tisdag leker och pysslar vi tillsammans med asylsökande barnfamiljer. Du kommer att ingå i en ledargrupp om 2-3 personer som tillsammans har ansvaret att planera samt genomföra träffarna för föräldrarna.

Region: 
Malmö