Malmö

SHEDO är en ideell förening som jobbar med självskadebeteende och ätstörningar. Vi bedriver stöd, bidrar med kunskap och har flera samarbeten med viktiga aktörer i samhället.

Organisation: 
SHEDO
Region: 
Malmö

Tycker du det är kul med programmering och vill lära barn och ungdomar programmera då hoppas vi att du vill bli handledare i vår robotprogrammeringsliga.

Region: 
Malmö

Brinner du för integration och allas lika värde? I Sverige arbetar IM, Individuell Människohjälp, för ömsesidig integration genom mötesplatser där vi kan lära av varandra. IM Malmö söker nu volontärer till vår Språkfika.

Region: 
Malmö

Just nu söker vi nya eldsjälar till vår styrelse för IM Malmö. Hör av dig med en kort presentation av dig själv, så hör vi i valberedningen av oss inom kort för intervju, beskrivning av styrelseuppdraget och vad som förväntas i rollen.

Region: 
Malmö

Vi på Café David är i behov av volontärer som kan hjälpa oss att servera frukost och lunch under både vardagar och helger. Frukosten serveras mellan 8-9.30 och är kostnadsfri för målgruppen och lunchen serveras mellan 12-13.30 till ett rabatterat pris för målgruppen.

Region: 
Malmö

Pratar du flytande svenska och är nyfiken på andra människor? Vill du på ett enkelt och roligt sätt​ bidra till ökad gemenskap i samhället? Då är det nog dig vi letar efter!

Organisation: 
Kompisbyrån
Region: 
Malmö

The UN association Malmö (UNA Malmö) has actively taken part in the Swedish UN movement for over 60 years. We are currently looking for new board members, eager to develop the UNA Malmö the upcoming year of 2019.

Organisation: 
FN-föreningen, Malmö
Region: 
Malmö

Vem är Vi ? No2crimes är en ideell förening som jobbar med brottsförebyggande insatser.

Organisation: 
No2Crimes
Region: 
Malmö

Som volontär för Cykling utan ålder söker man upp ett av de äldreboende vi är anslutna till och hjälper de äldre att få komma ut på cykelturer i samhället. Vi cyklar på moderna och säkra el-cyklar. Man väljer själv hur ofta och när man vill cykla.

Organisation: 
Cykling utan ålder
Region: 
Malmö

Bli frivilligledare för en läxhjälpsgrupp. Röda Korets läxhjälpare hjälper barn, unga och vuxna med sina studier genom att ge dem en del av sin tid och kunskap.

Region: 
Malmö

Som läxhjälpare hjälper du barn, unga och vuxna med sina studier genom att ge dem en del av din tid och kunskap. Röda Korsets läxhjälpsverksamheter bedrivs i våra lokaler, på fritidsgårdar, bibliotek och skolor runt om i landet. Uppdraget är ideellt.

Region: 
Malmö

Om du har ett stort hjärta och vill göra en meningsfull insats kan du ingå i vårt nätverk av värdar som två gånger om året bjuder hem en grupp äldre för en pratstund och lite fika.

Organisation: 
Äldrekontakt
Region: 
Malmö

Äldrekontakt ordnar fikaträffar för ensamma äldre runtom i Sverige sedan 2008. Vi har idag ca 40 fikagrupper med ca 320 volontärer och 260 gäster. Nu söker vi dig som vill göra en meningsfull insats och hjälpa ofrivilligt socialt isolerade äldre till en gemenskap igen.

Organisation: 
Äldrekontakt
Region: 
Malmö

Winnet Malmö är en kvinnoförening som arbetar med olika integrations- och jämställdhetsprojekt. Projektet "Hälsofrämjande cykling", pågår under 2018, finansieras av Trafikverket och har som syfte att lära ett antal utrikesfödda kvinnor att cykla.

Region: 
Malmö

Vi söker dig som vill vara med och förbättra villkoren för barn i Malmö som lever i familjer där pengarna inte räcker till genom att informera och ge stöd till skolor/föreningar inför och under insamlingsperioden.

Organisation: 
Majblomman, Sverige
Region: 
Malmö

Vi håller på att vidga vår verksamhet och ett namnbyte till: Malmö Mötesplats Korpenbyggnaden Glädje och Gemenskap. Vi behöver några som vill hjälpa till med att skapa aktiviteter och att hjälpa till. DU gör det du kan och vill!

Region: 
Malmö

Är du eller någon du känner 21 år eller äldre? Vi kan då erbjuda en supersommar med CISV Malmö-Lund som ledare för Interchange. Interchange är ett familjebaserat utbytesprogram för 12-13-åringar som skapar en djup förståelse mellan två kulturer.

Organisation: 
CISV, Malmö-Lund
Region: 
Malmö

Är du eller någon du känner 21 år eller äldre? Vi kan då erbjuda en supersommar med CISV Malmö-Lund som ledar för Step up. Step Up är ett tre veckor långt lägerbaserade projekt för 15-åringar där ungdomarna själva ansvarar för planeringen av lägrets innehåll.

Organisation: 
CISV, Malmö-Lund
Region: 
Malmö

Är du eller någon du känner 21 år eller äldre? CISV Malmö-Lund söker nu flera nya ledare för utmanade ledaruppdrag 2019. CISV är en global, ideell, fredsutbildande organisation. Genom vår utbildning bidrar vi till fler aktiva världsmedborgare.

Organisation: 
CISV, Malmö-Lund
Region: 
Malmö

MedmänniskaNu är ett socialt mentorskap med syfte att minska utanförskap och öka känslan av trygghet och delaktighet för unga i Sverige. Du paras ihop med en ungdom baserat på gemensamma intressen. Som fadder till en individ har du två roller – att guida och att guidas.

Region: 
Malmö