Uppsala

Äldrekontakt ordnar fikaträffar för äldre i Uppsala som bor ensamma och inte har så mycket kontakt med anhöriga. Värdfamiljer bjuder hem de äldre på fika och en liten pratstund.

Organisation: 
Äldrekontakt
Region: 
Uppsala

Kom och fredagsmys med oss samtidigt som du stöttar unga vuxna asylsökande!

Organisation: 
Röda Korset, Uppsala
Region: 
Uppsala

TRIS - tjejers rätt i samhället söker personer som vill vara ideella läxhjälpare till vår ungdomsverksamhet, som arbetar förebyggande mot hedersrelaterat förtryck och våld.

Region: 
Uppsala

Ageravolontärerna är unga vuxna från 18 år och uppåt som agerar lokalt för global rättvisa. Genom aktion, information, livsstilsarbete och insamling är vi changemakers för en rättvisare värld. Kom med du också!

Region: 
Uppsala

Du som är tjej (cis eller trans) eller transperson och är 18-30 år kan bli jourare hos oss! Som jourare kan du arbeta med många olika områden som att chatta och svara på mejl under jourtillfällen, anordna aktiviteter och evenemang, hålla i workshops, skolpass eller studiecirklar.

Region: 
Uppsala

Ett pilotprojekt med digital läxhjälp - alltså läxhjälp på internet - kommer att startas upp i Uppsala. Nu söker vi frivilliga till testgruppen!

Region: 
Uppsala

Doctors of the World is an international, humanitarian organisation that work for equal rights and access to health and medical care. We help people in marginalised situations - both in Sweden and internationally - by providing assistance mainly in terms of health and medical care.

Organisation: 
Läkare i Världen
Region: 
Uppsala

Vill du kämpa för de mänskliga rättigheterna? Är du duktig på organisatoriska frågor, och tycker om strategiarbete? Brukar du anta en ledarroll? Då är du den vi söker!

Region: 
Uppsala

Vi har många natur- och friluftsaktiviteter för personer som är nya i Sverige eller tycker om att träffa människor från andra länder.

Region: 
Uppsala

Cykelfrämjandet i Uppsala ordnar cykelkurser för vuxna varje vår och höst. Vid varje kurs behövs instruktörer som hjålper till under kursen. Det är ett mycket stimulerande uppdrag med mycket tacksamma kursdeltagare, Kursen går två dagar per vecka 17.30 - 19.30 vid 7 tillfällen.

Region: 
Uppsala

Föreningen Samvetet söker jourhem med kattvana i Uppsala. Som jourhem kommer du ha en katt boende hos dig under en längre tid. Hur lång beror på anledningen till att vi behöver jourhemsplacera just den individen. Minst en månad ska man kunna ha katten hos sig.

Organisation: 
Föreningen Samvetet
Region: 
Uppsala

Grundförutsättningen för att du ska trivas hos oss är förstås att du älskar katter lika mycket som vi gör. Du behöver inte ha någon erfarenhet, vi kommer lära dig det du behöver för att komma igång vid ett introduktionspass.

Organisation: 
Föreningen Samvetet
Region: 
Uppsala

Till hösten söker vi volontärer som kan hjälpa högstadieelever med läxläsningen. Ditt uppdrag som volontär är att, utifrån dina förutsättningar, hjälpa elever med de läxor eller skoluppgifter som de har med sig till läxläsningen.

Region: 
Uppsala

Hej! TILLSAMMANS och Almtuna IS behöver er hjälp.

Vi är ett socialtprojekt vars mål är att engagera och inkludera ungdomar i föreningslivet. Det kan vara allt från hockey till teater.

Organisation: 
Almtuna IS
Region: 
Uppsala

Som rådgivare inom organisationen gör du det allra viktigaste arbetet - nämligen att i enskilda samtal (över telefon eller i möte) eller i gruppsamtal (genom ett väletablerat självhjälpsprogram) ge stöd, information och råd till de närstående i att hantera sin situation.

Region: 
Uppsala

Till språkcafeét kommer allt ifrån nyanlända ungdomar till pensionärer som vill träna svenska. Kom och träffa nya människor över en fika!

Organisation: 
IOGT-NTO, Uppsala län
Region: 
Uppsala

Utbytesstudenter i gymnasieåldern (15-18 år) kommer från hela världen till Sverige för att bo i en värdfamilj och läsa på en svensk gymnasieskola mellan en-två terminer. Nu söker vi efter värdfamiljer runt om i hela Sverige till våra utbytesstudenter som kommer den 15:e augusti.

Region: 
Uppsala

Tycker du om att föreläsa och engagera? Vill du utvecklas och vässa retoriken till max? Brinner du dessutom för mänskliga rättigheter? Då är du den vi söker!

Region: 
Uppsala

Do you want to gain experience in HR management and recruiting?

Do you want to be one of the many volunteers that make WelcomeOUT, Uppsala’s pride festival, happen?

Apply for the position of HR Manager at WelcomeOUT!

Your tasks

Volunteer recruitment

Organisation: 
RFSL, Uppsala
Region: 
Uppsala