Vill du vara en del i en framgångsrik second hand-verksamhet där vänskaper knyts och samtidigt göra skillnad för miljö och barn som lever i utsatthet?

Organisation: 
  • Erikshjälpen Second Hand, Örebro
Plats: 
  • Örebro
  • Örebro
Ändamål: 
Mänskliga rättigheter
Social gemenskap
Sysselsättning och arbete

Nu söker vi dig som har några timmar över i månaden och precis som oss har ett stort intresse för second hand. Din praktiska insats i och bakom vår butik gör skillnad för barn i Sverige och utomlands. Överskottet från butiken delas mellan barnrättsorganisationen Erikshjälpen och Örebrobutikens lokala samarbetspartners, Elimkyrkan Örebro och LP-föreningen i Örebro län.

Vi har en mängd olika uppdrag inom vår second-verksamhet och hoppas att det finns något som passar just dig!

Just nu är vi i behov av förstärkning på följande avdelningar:

  • Farbror Eriks Café - förberedelser inför lördagens försäljning i vårt café. Bre smörgåsar, plocka fram fikabröd, brygga kaffe samt se till att det ser inbjudande ut för våra gäster.
  • Böcker - vara med i beredningsarbetet en eller flera gånger i veckan. Sortera och rensa böcker efter genre i vår beredning och i butiken.
  • Hobby och Fritid - syna och rengöra våra varor med noggrannhet så att vårt utbud är helt, rent och fungerande.
  • Kläder - beredningsarbete som innebär att sortera kläder och kolla att det är helt och rent, prismärka det som ska ut i butiken.​

Med barns drömmar som drivkraft vill vi på Erikshjälpen och Erikshjälpen Second Hand vara med och förändra världen!

Varmt välkommen med din ansökan!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdragen utförs i våra lokaler på Åbyvägen 1 i Örebro. Vi kommer tillsammans överens om ditt schema med utgångspunkt från dessa tider: måndag-fredag 8-16, lördagar 8-14
Specifika önskemål eller information: 
Du är med fördel intresserad av second hand och/eller har ett intresse för avdelningen du hjälper till på. Vi kommer att lära dig hur arbetet går till så det behövs inga speciella förkunskaper för att bli volontär hos oss - ditt engagemang är det viktigaste!
Minimiåtagande: 
När du börjar hos oss vill vi att du genomgår vår introduktion/informationsträff, därefter arbetar du 1-2 introduktionspass. Alla arbetspass är som regel ca 4 timmar.
Adress: 
Åbyvägen 1
702 27 ÖREBRO
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: