Caféet söker dig som gillar bullar, kundbemötande och att diska

Organisation: 
  • Erikshjälpen Second Hand, Skene
Plats: 
  • Västra Götaland
  • Mark
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Mänskliga rättigheter
Social gemenskap

Erikshjälpen är en barnrättsorganisation som utifrån barnkonventionen kämpar för att barn som lever i fattigdom och utsatthet ska få ett bättre liv, både nu och i framtiden. Vår verksamhet riktar sig främst till utsatta barn i utvecklingsländer. Med barns drömmar som drivkraft vill vi på Erikshjälpen vara med och förändra världen!

Farbror Eriks Café är en omtyckt mötesplats i vår butik där många kunder stannar upp ett tag för att ta det lugnt, umgås och fika kakor och annat gott. Arbetet innebär bland annat att koka kaffe, vara social med kunder, förbereda kakor och wienerbröd, torka bord, ta hand om disk och ta betalt i kassan.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdraget utförs i våra lokaler på Örbyvägen 16, Skene när vår butik är öppen. Caféet har öppet tisdagar och torsdagar 14.00-17.30 samt lördagar 10.00-13.30. Du finns med på ett schema och har tillsammans med övrig cafépersonal ansvar för att sköta om caféet och även hjälpa till med förberedelser innan öppning och efter stängning.
Specifika önskemål eller information: 
Du ska kunna samarbeta med andra, vara social, pålitlig och vill vara med och skapa en fin stämning runt omkring dig, även när det är mycket att göra. Vi vill vara en plats där du med hjälp av handledning och övriga medarbetare kan utvecklas och vi försöker anpassa uppdraget efter dina önskemål och särskilda behov. Tillsammans förändrar vi världen genom att ge liv åt barns drömmar.
Minimiåtagande: 
Minst ett tillfälle i månaden enligt schema. Vill du testa på är du välkommen att vara med vid ett par tillfällen innan du skriver upp dig på ett schema.
Adress: 
Örbyvägen 16
51161 Skene
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: