Vi söker dig som fixar verktyg, kontorsmaterial, sportartiklar och cyklar

Organisation: 
  • Erikshjälpen Second Hand, Skene
Plats: 
  • Västra Götaland
  • Mark
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Mänskliga rättigheter
Sport och hobby

I våra avdelning Hemmafixaren och Sport & fritid finns sportartiklar, verktyg, varor till friluftsliv, kontor och förvaring, djur, cyklar med mera. Vi behöver nu förstärkning för att sortera, rengöra och förbereda varor till försäljning samt göra fint i våra hyllor i butiken.

Erikshjälpen är en barnrättsorganisation som utifrån barnkonventionen kämpar för att barn som lever i fattigdom och utsatthet ska få ett bättre liv, både nu och i framtiden. Vår verksamhet riktar sig främst till utsatta barn i utvecklingsländer.

Med barns drömmar som drivkraft vill vi på Erikshjälpen vara med och förändra världen!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdraget utförs i våra lokaler på Örbyvägen 16, Skene och det finns möjlighet att hjälpa till under vardagar mellan klockan 8-15.
Specifika önskemål eller information: 
Du ska kunna lära dig att arbeta självständigt med att sortera, rengöra och testa funktionen på varor i denna avdelning samt ha en känsla för vad som är säljbart och inte. Som person ska du kunna samarbeta med andra och inte vara rädd för att hjälpa till med olika uppgifter. Vi vill vara en plats där du med hjälp av handledning och övriga medarbetare kan utvecklas och vi försöker anpassa uppdraget efter dina önskemål och särskilda behov. Tillsammans förändrar vi världen genom att ge liv åt barns drömmar.
Minimiåtagande: 
Minst tre timmar i veckan enligt tider vi kommer överens om. Vill du testa på är du välkommen att hjälpa till några tillfällen innan du bestämmer dig för att vara med på ett schema.
Adress: 
Örbyvägen 16
51161 Skene
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: