Kommunikatör till stiftelse

Organisation: 
  • The Espersen Foundation

Vi söker en kommunikatör som kan hjälpa stiftelsen med dess kommunikation till privatpersoner, organisationer och företag.

Vi är en liten stiftelse som grundades i maj 2013 och som drivs på ideell basis. Vårt ändamål är att stödja utbildning, utveckling, hälsa och kultur i Ghana och andra afrikanska länder. Vi gör detta bland annat genom att köpa skoluniformer och skolmaterial till barn på Ghanas landsbygd som annars hade behövt arbeta för att samla ihop pengar till dessa saker.

Än så länge har detta och andra projekt till största del bekostats av de pengar som avsattes vid stiftelsens bildande, dock håller dessa pengar på att ta slut. Vi söker därför en kommunikatör som kan hjälpa oss med stiftelsens kommunikation via vår Facebooksida samt hemsida, dels för att öka antalet bidrag men även för att på ett bättre sätt nå ut till företag och andra organisationer som kan tänkas vilja samarbeta med stiftelsens ändamål.

Vi skulle vilja ha hjälp med följande:

  • Skapa en kommunikationsstrategi
  • Löpande uppdateringar på Facebooksidan
  • Stöd till vidareutveckling av hemsidan
När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdraget genomförs löpande och utifrån dina personliga förutsättningar i överenskommelse med oss. Du behöver inte bo i Stockholm!
Specifika önskemål eller information: 
Vi ser gärna att du har en utbildning som kommunikatör eller kunskap om kommunikation. Det är en stor fördel om du kan bra engelska.
Minimiåtagande: 
Enligt överenskommelse
Anmäl intresse
Här beskriver du för organisationen varför du söker uppdraget.
Berätta mer om dig själv för organisationen. Exempelvis tidigare erfarenhet, kunskap eller annat du tror kan vara viktigt för ditt ideella engagemang.
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.