Evenemangsuppgifter

Vill du hjälpa oss att göra Nordens största loppis - Återvinningsfesten i Hornstull till ett trevligt och lugnt evenemang? Då är du välkommen att vara funktionär!

Plats: 
Stockholm

Vi söker efter volontärer som kan hjälpa till med tillsyn på stödboenden för ensamkommande ungdomar i Varberg. Uppdraget innebär att enligt ett uppgjort schema hjälpa till på Agapes boenden för ensamkommande ungdomar.

Plats: 
Varberg

Mellan den 1-3 juni så arrangeras feministisk festival i Malmö på Panora, Stadsarkivet och Inkonst. Under dessa dagar kommer vi att behöva hjälp för att festivalen skall bli så bra som möjligt.

Plats: 
Malmö

Ta möjligheten att hjälpa till med alltifrån praktiska saker till att leda besökare till attraktioner, dela ut kartor och hjälpa barnen vid attraktionerna. Vi har även behov att få hjälp med städning dagen efter evenemanget, den 26 augusti.

Organisation: 
Föreningen Furuboda
Plats: 
Kristianstad

Under sommaren 2018 kommer Popkollo Botkyrka arrangera två kollon, både för barn och unga. Nu söker vi ideella personer som vill vara med och planera dessa kollon!

Organisation: 
Popkollo Botkyrka
Plats: 
Botkyrka

Är du en positiv och social person som tycker det är viktigt att barn har en rolig och aktiv fritid? I så fall kanske ledare för Junis är något för dig!

Plats: 
Kungälv

Är du en positiv och social person som tycker det är viktigt att barn har en rolig och aktiv fritid? I så fall kanske ledare för Junis är något för dig!

Plats: 
Stenungsund

Vill du hjälpa oss att dokumentera Återvinningsfesten i Hornstull och sen få din film spridd till massvis av följare? Är du en fena på rörlig media och gillar att få stämningen att fastna på bild?

Plats: 
Stockholm

Kumla/Örebro FN-förening söker funktionärer till ett välgörenhetslopp i Örebro 3 juni. Funktionärerna kommer hjälpa till med praktiska uppgifter såsom markera banan, dela ut vatten, sitta i registreringen, sätta upp tält, göra i ordning startkit och goodie bags etc.

Plats: 
Örebro

Är du konstnärlig och tycker om att arbeta med barn? I så fall kanske du kan hjälpa Junis på Folknykterhetens dag i Flunsåsparken i Göteborg.

Plats: 
Göteborg

Gillar du att möta nya människor? Då kanske guidning i kyrkan skulle passa dig. Vi tänker oss guidning tisdag, onsdag kl. 14 och torsdag, fredag kl. 11.00. Välj något eller flera tillfällen.

Plats: 
Umeå

Svenska Djurambulansen är en förening som brinner för att hjälpa djur i nöd. Våra djurambulanser går dygnet runt, året om. Svenska Djurambulansen drivs med hjälp av fantastiska volontärer som arbetar helt ideellt.

Organisation: 
Svenska Djurambulansen
Plats: 
Stockholm

Var med och skapa en inkluderande gemenskap i Kalmar!

Organisation: 
Gemenskap Kalmar
Plats: 
Kalmar

Do you want to make the world a happier place and spread some color and joy in Uppsala town?

Then become a volunteer at the Uppsala festival and carnival; Kulturernas Karneval 26-27 May!

Plats: 
Uppsala

Här väljer du att vara med i karnevalens förarbete dagarna innan karnevalen, torsdag och fredag 24-25 maj, samt efter karnevalens slut kvällen 27 maj och måndag 28 maj. Du gör ett viktigt arbete med att bygga tält, marknadsstånd, bära stolar, ställa ut bord osv.

Plats: 
Uppsala

Uppsalas stora kulturfestival och folkfest Kulturernas Karneval (26-27 maj, Engelska Parken) ska dokumenteras på foto och film. Vi behöver hjälp av folk som har brinner för att fotografera och/eller att filma.

Plats: 
Uppsala

26-27 maj maj är det dags för Kulturernas Karneval, en glädjefest för alla kulturer och åldrar, i Engelska Parken i Uppsala​. Det stora karnevalståget med nära 400 deltagare går genom centrala Uppsala lör 26 maj 11:45-14:00.

Plats: 
Uppsala

Som du säkert vet så finns det många nyanlända i Stockholm som kommit hit av olika anledningar och som har svårt att hitta ett socialt sammanhang, hitta vänner och känna sig inkluderade i det svenska samhället.

Plats: 
Stockholm

Brinner du för att hjälpa människor och bidra till att skapa ett bättre samhälle och omvärld? Vi söker dig som vill engagera dig som volontär inom Röda Korset. Hos oss finns massor intressanta möjligheter till volontärarbete och vi erbjuder flera olika sätt att engagera sig på, tex.

Plats: 
Sundbyberg