Hjälp oss i Fair Trade Shop Borås

Organisation: 
  • Fair Trade Shop, Borås
Plats: 
  • Västra Götaland
  • Borås
Ändamål: 
Ekonomisk/social utsatthet
Internationellt arbete i Sverige
Mänskliga rättigheter

Fair Trade Shop i Borås säljer hantverk och livsmedel som är schysst handlade från människor i länder med utbredd fattigdom. Det hjälper dem att ta makten över sina egna liv och skapa en bättre framtid för sig och sina barn.

Vi finns i ett bra läge i en hörnlokal i centrum. Allt arbete är ideellt och drivs av ett tiotal volontärer. Vi är ett bra gäng som har trevligt tillsammans samtidigt som vi försöker lära oss mer om omvärlden och vilken skillnad Fair Trade gör för våra odlare och producenter.

Men vi behöver bli fler som hjälps åt. Vi lär ut det en behöver kunna av kassahantering, kundbemötande och kunskap om produkterna. En bestämmer själv hur mycket en vill engagera sig.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Våra öppettider är måndag till fredag 11-18 och lördag 11-15. Passen är 3,5 timmar på vardagar och två timmar på lördagar.
Specifika önskemål eller information: 
Vana från arbete i butik kan vara en fördel, men är absolut inte ett krav. Vi ställer upp med den utbildning och träning som en behöver för att känna sig säker i rollen som butiksvärd. Träningen sker tillsammans med en erfaren volontär tills man känner sig "flygfärdig" på egen hand.
Minimiåtagande: 
Ett 3,5 långt pass gärna varje vecka. Men du bestämmer själv!
Adress: 
Österlånggatan 10-12
50331 Borås
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: