Hjälp oss dokumentera Återvinningsfesten i Hornstull!

Organisation: 
  • Föreningen Medveten Konsumtion Sverige
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Kultur
Miljö och natur
Social gemenskap

Vill du hjälpa oss att dokumentera Återvinningsfesten i Hornstull och sen få din film spridd till massvis av följare? Är du en fena på rörlig media och gillar att få stämningen att fastna på bild?

För fjortonde året i rad arrangeras Nordens största loppis i Hornstull, Stockholm. Sista söndagen i maj förvandlas kvarteren väster och öster om Långholmsgatan till en folkfest när Hornstullsborna säljer eller skänker bort sina prylar. 100 000 personer beräknas komma för att fynda eller bara njuta av den festliga stämningen. Vi vill gärna få detta dokumenterat genom en film om eventet, i typen "vlogg-stil". I gengäld kommer ditt namn och din film spridas genom våra och våra sponsorers digitala och sociala medier (Tradera är årets huvudsponsor).

När och var ska uppdraget genomföras: 
Vi vill gärna att du är med några timmar under loppisens öppettider (10-16) söndagen den 27/5 i Hornstull i Stockholm och dokumenterar vad som händer, fångar folkfesten på bild samt ställer korta frågor till både besökare och försäljare. I efterhand skall loggor (som du får av oss) klippas in samt lite info om arrangemanget.
Specifika önskemål eller information: 
Meriterande är grundläggande kunskap inom rörlig bild, filmvetenskap eller likvärdigt. Det krävs att du har egen kamera och kan redigera hemma.
Minimiåtagande: 
3 timmar + redigeringstid
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: