Förtroende-/styrelseuppdrag

Amnesty Lund består av flera grupper som arbetar med olika frågor, till exempel Nordkorea, Turkiet och kvinnors rättigheter. Nu söker vi dig som vill jobba i Amnesty Lunds styrelse - ett arbete som är både lärorikt, roligt och bra att ha på cv:t.

Plats: 
Lund

Föreningen Vi vågar! söker två revisorer på ideell basis. Revisorerna får ett förtroendeuppdrag och väljs på årsmötet den 5 maj 2018. Dessförinnan behöver vi revisorer som styrelsen utser fram till årsmötet.

Organisation: 
Vi vågar!
Plats: 
Stockholm

Föreningen Vi vågar! söker en kassör. Rollen är ett styrelseuppdrag och medlem till styrelsen beslutas på årsmötet den 5 maj. Uppdraget som kassör i föreningen innebär ett företroendeuppdrag. Valberedningen kommer att föreslå kandidater till årsmötet.

Organisation: 
Vi vågar!
Plats: 
Stockholm

Är du redo för Skånes viktigaste uppdrag? Rädda Barnens Skånedistrikt söker ordförande och ledamöter!

Plats: 
Malmö

Röda Korsets Ungdomsförbund (RKUF) i Stockholm Syd söker två personer till valberedningen! Valberedningen är helt fristående från styrelsen och verkar på ideellt uppdrag av oss medlemmar. Det är ett av föreningslivets starkaste demokratiska verktyg.

Plats: 
Stockholm

Sportklubben Iron finns i Björklinge 2 mil norr om Uppsala och har ca 1200 medlemar. SK Iron bedriver idag fotboll, ishockey och tennis och om 12 år fyller vi 100 år.

Organisation: 
Sportklubben Iron
Plats: 
Uppsala

Vi söker nu kandidater till vår styrelse som ska väljas på årsmötet i april 2018. Vi hoppas att under nästa verksamhetsår kunna lyfta in perspektiv utifrån och stötta upp med organisatorisk kunskap från någon som delar våra värderingar och vill vara med och stärka vår verksamhet ytterligare.

Organisation: 
Stockholm Roller Derby
Plats: 
Stockholm

​Inför riksårsmötet 2018 söker vi en verksamhetsrevisor till vår nationella verksamhet. Värnar du om RKUFs framtid och tycker du att det är viktigt att organisationens arbete går rätt till? Är du dessutom bra på att hålla koll på regelverket? Då är den här posten verkligen något för dig!

Plats: 
Stockholm

Tycker du att rekrytering är spännande och vill du påverka RKUF:s framtid? Tycker du dessutom att föreningsdemokrati är viktigt? Sök då till den nationella valberedningen! Inför riksårsmötet 2018 söker vi ledamöter till vår valberedning.

Plats: 
Stockholm

Vill du vara med och utveckla Röda Korsets Ungdomsförbund? Är du en visionär eller strateg som vill leda Röda Korsets Ungdomsförbund framåt? Då är kanske du vår nästa ledamot!

Plats: 
Stockholm

Kom och Joina Väsby tjejjour för 2018! Är du över 20 år och identifierar dig som tjej? Brinner du för jämställdhet och vill bidra till unga tjejers välmående? Vill du vara en del av en härlig, peppande och inspirerande gemenskap? Känner du att du vill engagera dig efter #Metoo revolutionen?

Organisation: 
Väsby tjejjour

Attention Malmö är en lokal förening knuten till riksförbundet Attention, som verkar för barn, ungdomar och vuxna med neuropsykiatriska funktionsvariationer.

Organisation: 
Attention Malmö
Plats: 
Malmö

Vill du vara en del i arbetet att förbättra tillvaron för barn och unga med astma, allergi och annan överkänslighet? Bor du i Gävle och vill vara en del av en lokalföreningsstyrelse? Då har du hittat rätt!

Organisation: 
Unga Allergiker
Plats: 
Gävle

Vill du vara en del i arbetet att förbättra tillvaron för barn och unga med astma, allergi och annan överkänslighet? Bor du i Skåne och vill vara en del av en lokalföreningsstyrelse? Då har du hittat rätt!

Organisation: 
Unga Allergiker
Plats: 
Malmö

IFK Nyköpings volleybollsektion söker två personer som har erfarenhet från att arbeta i styrelser inom ideella föreningar.

Organisation: 
IFK Nyköping
Plats: 
Nyköping

Vill du vara en del i arbetet att förbättra tillvaron för barn och unga med astma, allergi och annan överkänslighet? Bor du i Dalarna och vill vara en del av en lokalföreningsstyrelse? Då har du hittat rätt!

Organisation: 
Unga Allergiker
Plats: 
Borlänge

Do you have or do you know someone who has a burning commitment to human rights? Do you have or have this competence in the subject or previous experience of non-executive work? Then it may be the candidate for us!

Plats: 
Malmö

Vill du vara en del i arbetet att förbättra tillvaron för barn och unga med astma, allergi och annan överkänslighet? Bor du i Stockholm och vill vara en del av en lokalföreningsstyrelse? Då har du hittat rätt! UA Stockholm söker nu styrelseledamöter till vår lokalförening.

Organisation: 
Unga Allergiker
Plats: 
Stockholm

Föreningen MYM (Matumaini Ya Misha) söker just nu fler styrelsemedlemmar som vill bidra till föreningens arbete med barn och ungdomar i Tanzania!

Plats: 
Stockholm

Har du eller känner du någon som har ett brinnande engagemang för mänskliga rättigheter? Har du eller denne kompetens inom ämnet eller tidigare erfarenhet av ideellt styrelsearbete? Då är det kanske kandidaten för oss!

Plats: 
Malmö