Förtroende-/styrelseuppdrag

Röda Korsets Ungdomsförbund Helsingborg är en lokalförening som drivs av fyra engagerade ungdomar som strävar efter att förhindra och lindra mänskligt lidande.

Plats: 
Helsingborg

Vi söker nu dig som vill vara en del av valberedningen 2018/2019. Valberedningen kommer att bestå av några personer som tillsammans ansvarar för att sköta nominering till styrelse-, revisor- och valberedningsposter för 2019.

Plats: 
Stockholm

Röda Korsets Ungdomsförbund Stockholm Syd behöver dig som tycker om att arbeta i grupp och stötta verksamheter för barn och unga. Om du vill jobba med kompetenta människor och verkligen göra skillnad i samhället är detta ett uppdrag för dig.

Plats: 
Stockholm

Brottsofferjouren Uppsala Län söker efter person/personer till uppdraget som valberedning.

Vill du hjälpa Brottsofferjouren hitta engagerade och kunniga styrelseledamöter och revisorer som kan göra jourens arbete starkare?

Plats: 
Uppsala

Mariefreds ridklubb​ bildades 1994. Klubben är en "liten klubb med stora möjligheter" och har ca 240 medlemmar. Verksamheten är belägen på gården Ekelund, mellan Mariefred och Stallarholmen i Strängnäs kommun.

Organisation: 
Mariefreds Ridklubb
Plats: 
Strängnäs

Vill du bidra med något viktigt på distans? Tycker du att det är kul att prata med folk och matcha folk med rätt uppdrag? Vill du få guidning och lära dig något nytt?

Då behöver vi dig till vår valberedning!

Plats: 
Sollefteå

Ett par veckor under våren säljer barn majblommor. Pengarna som kommer in går till barn i Västerås som lever i familjer där ekonomin inte tillåter sådant som simskola, fritidsaktiviteter, djurparksbesök, sommarkollo, födelsedagskalas, cykel, fotbollsskor.

Organisation: 
Majblomman, Västerås
Plats: 
Västerås

Ett par veckor under våren säljer barn majblommor. Pengarna som kommer in går till barn i Sala som lever i familjer där ekonomin inte tillåter sådant som simskola, fritidsaktiviteter, djurparksbesök, sommarkollo, födelsedagskalas, cykel och fotbollsskor.

Organisation: 
Majblomman, Sala
Plats: 
Sala

Sedan starten i Lund 2008 har Tamam bedrivit verksamheter och aktiviteter för barn, unga och unga vuxna.

Organisation: 
Tamam
Plats: 
Stockholm

Nu söker Tamam Lund en kassör till styrelsen för verksamhetsåret 2018/2019!

Organisation: 
Tamam, Lund
Plats: 
Lund

Styrelsen för Föräldraalliansen Sverige behöver dig som delar förbundets målsättning att varje barn/elev oberoende av svårigheter eller diagnoser ska erbjudas en likvärdig utbildning för att inte hamna på efterkälken, likväl som högpresterande elever måste få de utmaningar som krävs för att skol

Plats: 
Stockholm

Vill du vara en del av arbetet att förbättra tillvaron för barn och unga med astma, allergi och/eller annan överkänslighet? Bor du i södra Sverige och vill vara en del av en lokalföreningsstyrelse? Då har du hittat rätt!

Organisation: 
Unga Allergiker
Plats: 
Malmö

Som ledamot i Tamam Riksstyrelse kan du förvänta dig ett spännande uppdrag som både är givande och utvecklande. Du får insyn i hela organisationen och får ta stort ansvar.

Organisation: 
Tamam
Plats: 
Stockholm

Att vara ordförande för Tamam Riksstyrelse är en stor möjlighet för dig att lära dig mer om ledarskap och engagemang, ta chansen och sök ett uppdrag som är givande och utvecklande!

Organisation: 
Tamam
Plats: 
Stockholm

Att vara med i FIAN:s styrelse är lite som att vara en superaktivist. Du kan ägna tid åt viktigt engagemang samtidigt som du på ett påtagligt sätt skapar möjligheter för andra att skapa verklig förändring. Detta för att FIAN är en internationell organisation som finns i 60 länder.

Organisation: 
FIAN Sverige
Plats: 
Stockholm

FIAN Sverige söker en kassör till styrelsen som tillträder den 14 april. Vi är en ideell organisation med säte i Stockholm som säger: rätten till näringsrik mat och egen försörjning först! Vi säger att naturen ska respekteras och de människor som försvarar naturen ska skyddas.

Organisation: 
FIAN Sverige
Plats: 
Stockholm

Vi är en idéburen förening som arbetar aktivt med att förebygga sexuella övergrepp på barn främst genom utbildning och utformning av konkreta verktyg för underlättande av kommunikation i mötet med barn.

Organisation: 
Paraply
Plats: 
Stockholm

Nog Nu är en volontärorganisation som erbjuder stöd under efterarbetet till sexuellt våld.

Organisation: 
Nog Nu
Plats: 
Stockholm

Föreningen Vi vågar! söker två revisorer på ideell basis. Revisorerna får ett förtroendeuppdrag och väljs på årsmötet i oktober 2018. Dessförinnan behöver vi revisorer som styrelsen utser fram till årsmötet.

Organisation: 
Vi vågar!
Plats: 
Stockholm

Föreningen Vi vågar! söker en kassör. Rollen är ett styrelseuppdrag och medlem till styrelsen beslutas på årsmötet i oktober 2018. Uppdraget som kassör i föreningen innebär ett företroendeuppdrag. Valberedningen kommer att föreslå kandidater till årsmötet.

Organisation: 
Vi vågar!
Plats: 
Stockholm