Träningsintresserad ideell kraft sökes

Organisation: 
  • Friskis&Svettis, Södertälje
Plats: 
  • Stockholm
  • Södertälje
Ändamål: 
Hälsa
Social gemenskap
Sport och hobby

Friskis&Svettis verksamhetsidé är lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Vi är en idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt mål: ett leende.
Leendet känns. Ofta syns det. Det sitter i maggropen som en känsla av lycka.

Som allmännyttig idrottsförening drivs Friskis Södertällje av 170 ideellt engagerade funkisar och av fåtalet anställda. Vi har en stor träningslokal med generöst utbud och många öppettimmar och behöver alltid fler ideellt engagerade i funkiskåren. Gillar du Friskis värderingar och tanke om träning och kan tänka dig att lägga några timmar var eller varannan vecka på att bemanna vår lokal, reception eller på annat sätt vara behjälplig med din kunskap och kompetens i verksamheten? Stämmer flera av nedanstående påståenden in på dig så är det dig vi söker!

Du vill göra något mer.
Du vill ta ut svängarna.
Du nöjer dig inte med lagom.
Du gillar att göra det oväntade.
Du vill ha lust, du vill ha kul.
Du vill beröra och inspirera.

Välkommen att bli en av ca 170 funktionärer i Friskis&Svettis Södertälje som är stans trivsammaste träningsanläggning. Med stans trivsammaste och bästa funkisar. Lätt!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Vi vill alltid matcha föreningens behov med ditt behov och din förmåga, så tid och dag kommer vi överens om tillsammans. De flesta uppdrag är förlagda på plats i vår stora, fina anläggning i Södertälje Hamn. Ibland syns vi utanför lokalen på olika events, mötesplatser och idrottsevenemang. VI påbörjar under hösten 2017 en Pop-Up-verksamhet där vi kommer finnas i Hovsjö Hub.
Specifika önskemål eller information: 
Du får gärna vara idrotts- /träningsintresserad och vara öppen för kommunikation. I rollen ingår att vara ambassadör för Friskis träning och idé, samt att sälja och ge service till våra medlemmar, kunder och besökare.
Minimiåtagande: 
ca 3 timmar/vecka i genomsnitt
Adress: 
Svalängsvägen 1
15138 Södertälje
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.