Gruppuppdrag

I Minstingarna dansar barnen tillsammans med en vuxen. Vi dansar nya och gamla sångdanser samt enklare folkdanser. Vi övar samspel, rums- och kroppsuppfattning. Musiken står våra spelmän för och vi tar en paus i mitten för att orka med.

Plats: 
Uppsala

Vi söker nu dig som vill synas som en representant för Uppsala Stadsmission på olika arrangemang såsom mässor, manifestationer, kampanjer och andra event. Det här är ett uppdrag för dig som känner att det är svårt att lova upp dig på ett regelbundet volontäruppdrag.

Organisation: 
Uppsala Stadsmission
Plats: 
Uppsala

Amnesty Intenational Malmö söker nu en ny valberedning som ska arbeta med att ta fram kandidater till Malmöstyrelsen.

Vem söker vi?

Plats: 
Malmö

Rädda Barnen söker dig som en gång i veckan kan delta tillsammans med asylsökande från 18 år och uppåt, i olika aktiviteter utefter deras behov och intressen. Det kan vara allt från läxhjälp till att gå på idrottsaktiviteter.

Plats: 
Stockholm

Är du en av Röda Korsets Ungdomsförbund i Borås nya ledamöter? Just nu söker vi efter flera nya styrelsemedlemmar till lokalföreningen! Som styrelsemedlem är du med och gör skillnad för barn och unga lokalt i Borås. Din insats kan vara stor eller liten, det bestämmer du själv.

Plats: 
Borås

Är du Röda Korsets Ungdomsförbund i Borås nya kassör? Just nu söker vi efter flera nya styrelsemedlemmar till lokalföreningen! Som styrelsemedlem är du med och gör skillnad för barn och unga lokalt i Borås. Din insats kan vara stor eller liten, det bestämmer du själv.

Plats: 
Borås

Föreningen Värnet Malmö söker volontärer som kan vara med och hjälpa till på våra aktiviteter i vår lokal på Fågelbacksgatan 7. Ibland bär det även av på utflykt.

Vi är en gammal intresseorganisation för personer med funktionsnedsättning och har mångårig erfarenhet.

Plats: 
Malmö

Botkyrka Röda Korskrets är en aktiv krets med flera olika verksamhetsområden. Allt arbete utförs av frivilliga, kretsen har ingen anställd. För närvarande är vi ett hundratal frivilliga och vi vill gärna bli flera. Vill du vara en av oss?

Organisation: 
Röda Korset, Botkyrka
Plats: 
Botkyrka

Är du van att ta ansvar och kan det här med ledarskap? Vi söker dig som vill bli teamleader för en grupp volontärer.

Plats: 
Stockholm

Vill du göra skillnad och jobba tillsammans med oss för att stoppa våldet i Sverige? Vi behöver fler volontärer till vårt telemarketingteam. eDu blir en del av The Non-Violence Project och dina arbetsuppgifter består av att ringa till befintliga och potentiella givare.

Plats: 
Stockholm

Tamam Göteborgs lokalförening är en liten men engagerad verksamhet som arbetar med att skapa nya mötesplatser för unga utifrån mottot "vänskap utan gränser".

Organisation: 
Tamam Göteborg
Plats: 
Göteborg

Vi söker medarbetare till kaffeservering vid Träffpunkten på vårt särskilda boende Lindgården. Vi ses var tredje vecka och man ingår i en grupp som har ansvar för kaffeserveringen 2-3 gånger/termin. Träffarna sker i samarbete med PRO.

Vill du kämpa för mänskliga rättigheter tillsammans med ett gäng superhärliga människor här i Uppsala? Vill du lära dig mer om de mänskliga rättigheterna samtidigt som du utvecklas på ett personligt plan när det kommer till exempelvis kommunikation, projekt som arbetsform och ledarskap.

Plats: 
Uppsala

Vi är en liten ideell organisation i Malmö som jobbar med att samla in pengar för att få en by, med ett barnhem i centrum, i Tanzania, så självdrivande det bara går. Vi har fått en ansenlig summa pengar att starta projektet med.

Organisation: 
Hope Sweden
Plats: 
Malmö

Vi söker dig som tror på kraften som finns i att arbeta för jämlikhet inom idrott. Vi på Idrottningar är övertygade om att jämställd idrott är en viktig förutsättning för en jämställd värld totalt.

Organisation: 
Idrottningar
Plats: 
Örebro

Uppdraget gäller att tillsammans med en annan ideell duka upp kyrkkaffe, té och fikabröd till kyrkfikat i Ersbodakyrkan. Kyrkans husmor har bakat och förberett det som ska serveras.

Plats: 
Umeå

Vi söker dig som vill arbeta med ickevåld, information och rekrytering av månadsgivare. Vi välkomnar alla intresseanmälningar så länge du som oss, vill stoppa våldet i Sverige.

Plats: 
Stockholm

Vill du göra skillnad och tillsammans med oss jobba för att stoppa våldet i Sverige? Vi erbjuder dig ett betydelsefullt volontärjobb i en världsledande ickevåldsorganisation.

Plats: 
Stockholm

Vi söker volontärer till en performance som kommer framföras under Röda Sten Konsthalls utställning "Ingen rök utan eld. Shout Fire!" i september månad.

Plats: 
Göteborg

Är du Röda Korsets Ungdomsförbund i Borås nya ordförande? Just nu söker vi efter flera nya styrelsemedlemmar till lokalföreningen! Som styrelsemedlem är du med och gör skillnad för barn och unga lokalt i Borås. Din insats kan vara stor eller liten, det bestämmer du själv.

Plats: 
Borås