Individuell Människohjälp/IM, Skåne

Vår second hand-butik IM-tian i Lund söker nu fler engagerad volontärer. Butiken tar emot och säljer second hand-varor. Din uppgift som volontärer blir att ta emot och hjälpa kunderna som söker sig till vår butik. Vidare ansvarar du för uppackning av varor och försäljningar av varor.

Plats: 
Lund

Individuell Människohjälps, IMs Lokalförening i Lund har startat VÄNSKAPA som är en verksamhet där etablerade familjer träffar nyanlända unga eller familjer. En familj kan bestå av en eller flera vuxna, med eller utan barn.

Plats: 
Lund

Som läxhjälpare i Lund stöttar du barn och ungdomar i deras läxor genom att lyssna och vägleda. Det krävs inga förkunskaper för att engagera sig som läxhjälpare utan vikten läggs på att du är engagerad och mån om att bemöta och stötta barnen i deras skoluppgifter.

Plats: 
Lund

Tycker du marknadsföring och rekrytering är roligt? Bli då volontär för IM Helsingborg och hjälp till vid olika events för att berätta om IM och rekrytera nya volontärer. Du kommer även få vara med att utveckla nya metoder för rekrytering genom fler kanaler.

Plats: 
Helsingborg

I IMs projekt Move It provar en grupp asylsökande unga vuxna på olika aktiviteter i Helsingborg tillsammans en gång i veckan.

Plats: 
Helsingborg

Som volontär i Aktiv Fritid följer du med barn som vill prova på en fritidsaktivitet men av olika anledningar behöver ett stöd i första kontakten med föreningen, tränaren och/eller aktiviteten.

Plats: 
Helsingborg