Individuell Människohjälp/IM, Stockholm

Vill du få ledarskapsmeriter och samtidigt jobba med språkträning/läxhjälp för ensamkommande? IM Stockholm söker nu två gruppledare till vår läxhjälp i Rågsved en för måndagarna och en för onsdagarna.

Plats: 
Stockholm

Språkfika är en mötesplats för nyanlända och etablerade svenskar och vi söker nu volontärer som kan vara på plats och välkomna besökare. Vi ser Språkfika som en mötesplats där nyanlända och etablerade kan knyta kontakter och lära av varandra.

Plats: 
Stockholm

Duo Stockholm skapar möten mellan vuxna nyanlända och etablerade svenskar. Det handlar om en frivillig, social kontakt där båda har intresse av att träffa och lära känna varandra.

Plats: 
Stockholm

I Sverige arbetar IM för integration som vi tror sker genom möten och ömsesidigt lärande. På Sollentuna bibiliotek håller vi läxhjälp för vuxna som är nya i Sverige och läser SFI-utbildning eller liknande.

Detta gör du som volontär:

Plats: 
Sollentuna

Språkfika är en mötesplats för nyanlända och etablerade svenskar och vi söker nu volontärer som kan vara på plats och välkomna besökare. Vi ser Språkfika som en mötesplats där nyanlända och etablerade kan knyta kontakter och lära av varandra. Uppgifterna består av enklare caféuppgifter, t.ex.

Plats: 
Stockholm

I Sverige arbetar IM, Individuell människohjälp, för integration som vi tror sker genom möten och ömsesidigt lärande. I Älvsjö finns ett av Stockholms stads asylboenden för ensamkommande ungdomar som söker asyl i Sverige.

Plats: 
Stockholm