IOGT-NTO, Göteborg & Bohuslän

Har du en konstnärlig ådra? Vill du som volontär, ställa upp med din tid och engagemang gratis måla vårt plank? Vi står för färgen såklart! ​

Plats: 
Göteborg

Varje år firar vi Folknykterhetensdag över hela landet, och här i Göteborg gör vi det i Flunsåsparken på Hisingen. Vill du hänga på och göra en god fin insats för många barn och unga den här dagen? ​Vi behöver minst 5 personer som är duktiga på att måla ansiktsmålningar på barn och unga.

Plats: 
Göteborg

Varje år firar vi Folknykterhetens dag, i år är det torsdagen den 10 maj kl.12-16 i Flunsåsparken, Hisingen i Göteborg. Vi arrangerar en familjedag med artister och en massa aktiviteter i parken. ​Vill du hjälpa oss under den här dagen?

Plats: 
Göteborg

IOGT-NTO är Sveriges största Nykterhetsorganisation. Vi har fin verksamhet för alla åldrar i JUNIS, NSF, IOGT-NTO och UNF.

Plats: 
Göteborg

IOGT-NTO är Sveriges största Nykterhetsorganisation. Vi har bred fin verksamhet för alla åldrar i NSF, JUNIS, UNF och IOGT-NTO.

Plats: 
Göteborg

IOGT-NTO Göteborg och Bohusläns distrikt är engagerade distrikt i alkoholpolitik. Nu vill vi starta en en testgrupp om att göra lite popup-aktioner i alkoholpolitisk anda.

Plats: 
Göteborg

6 juni är det dags för Torslandafestivalen som anordnas av Torslanda Företagarförening där Vännplatsen kommer ha extraöppet och även flytta ut på gatan.
Vi behöver många extra händer som hjälper oss att rodda den här dagen! =)

Plats: 
Göteborg

Vi försöker skapa fler alkoholfria mötesplatser för alla åldrar. Därför har vi 3 After Work/Familjekvällar per termin på Nordengården i Göteborg kl.17-19. Då samlas alla åldrar för att fika, umgås och ha det riktigt gott tillsammans.

Plats: 
Göteborg

​Under Folknykterhetens dag den 10 maj, behöver vi en person som är lite teknisk lagd, som kan bistå vår tekniker Tony i Flunsåsparken.​Vi kommer ha olika artister som uppträder under dagen och ett par tusen besökare.
Vill du/ni göra en insats?
Varmt välkomna!

Plats: 
Götene

Vi behöver en person som kanske har erfarenhet att prissätta saker på en second handbutik. Eller är positiv till att lära dig.
Vi är ett gott gäng som arbetar tillsammans, och vi tar kontinuerligt emot volontärer.

Varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan!

Plats: 
Göteborg

Skulle du vilja lära dig mer om möbelvård och möbelrenovering? Eller gillar du att skapa nytt av gammal i form av recycling och redesign?

Plats: 
Göteborg

​​Vi vill att du/ni skapar en kortfilm där vi kan presentera vår organisation på bästa sätt. I dagens samhälle behövs det inga avancerade hjälpmedel att skapa film. Vi ser att du är kreativ, och kan redigera filmen så att den blir optimal.

Plats: 
Göteborg

Under FOlknyheterhetens dag kommer vi ha en fiskedamm i parken och behöver fler som kan bistå med hjälp. Barnen kommer att få fiska en bok.

Plats: 
Göteborg

Vi har ett stort evenemang på Folknykterhetens dag den 10/5 kl.11-16 i Flunsåsparken, Hisingen i Göteborg.

Plats: 
Göteborg

IOGT-NTO har varje år ett distriktsårsmöte där vi har en mötesordförande och mötessekreterare som håller i dagordningen under dagen.

Plats: 
Härryda

Du körkort och vana att köra lätt lastbil? Då behöver vi din hjälp i vår secondhandaffär med att lämna och hämta möbler och saker samt åka till återvinningsstationen

Plats: 
Göteborg

Kan du underhålla, sjunga, eller har ett band som vill uppträda på Flunsåsparken Hisingen den 10 maj då det är Folknykterhetens dag, som IOGT-NTO-rörelsen firar samtidigt över hela Sverige. Då får du gärna höra av dig till oss! Vi har tidigare år haft t.ex.

Plats: 
Göteborg

IOGT-NTO brukar stå på Nordstan i Göteborgs centrum varje Kulturkalas som infaller någon gång under de två första veckorna i augusti. Vi har en bardisk och bjuder förbipasserande på vår egen dryck GT-dricka (Godtemplaredricka) som Herrljunga cider gör åt oss på beställning och idé från oss.

Plats: 
Göteborg

Vi vill gärna ha en eller flera hjälpande händer på vår second handbutik, då det behövs allt från någon som plockar och ser till att det är fint i hyllor, städning, tar betalt i kassan, dekorerar om i lokalerna, skyltfönstren, tar emot kunder, plockar upp varor i hyllorna, hjälper oss att köra la

Plats: 
Göteborg

IOGT-NTO är sveriges största Nykterhetsorganisation. Vi har en fin och bred verksamhet för alla åldrar i JUNIS, UNF, IOGT-NTO och NSf som är vårt scoutförbund.

Plats: 
Göteborg