Kristianstad

Maskagruppen i Kristianstad ger råd och stöd om efterforskning, asyl och återvändande till människor som har tappat kontakten med sin familj till följd av krig, konflikt eller naturkatastrof och/eller har flytt från sitt hemland.

Plats: 
Kristianstad

Nu söker vi dig som vill leda en feministisk studiecirkel under våren - tveka inte att höra av dig!

Organisation: 
Medborgarskolan Syd
Plats: 
Kristianstad

Vi söker volontärer som hemifrån, via sin dator kan göra sökningar på Internet för Hello World!s räkning. Du utför uppgifterna helt i din egen takt, och i enbart i den omfattning du själv har lust och möjlighet till.

Plats: 
Kristianstad

Som frivillig besöker du en grupp internerade som önskar besök av en Rödakorsfrivillig. Du samtalar, lyssnar och ger ett medmänskligt stöd till de intagna. Som besökare medverkar du till att skapa ett avbrott i vardagen.

Plats: 
Kristianstad

Kompis Sverige söker frivilligledare för våra verksamheter i Lund, Svedala, Båstad, Ängelholm, Perstorp och Kristianstad. Vi söker dig som brinner för ett inkluderande samhälle och som vill vara med och skapa en mötesplats som gör detta möjligt.

Organisation: 
Kompis Sverige
Plats: 
Kristianstad

Flyktfåglarna är en barngrupp med behandlandekaraktär, där barn i åldrarna 7-12 år träffas under 14 veckor tillsammans med ca fyra frivilliga.

Plats: 
Kristianstad

Röda Korsets Behandlingscenter för krigsskadade och torterade i Malmö driver sedan 2010 verksamheter för barn till föräldrar med migrationsrelaterad stress, alternativt diagnosen PTSD.

Plats: 
Kristianstad