Kultur

I Gustaf Vasa kyrka, vid Odenplan i Stockholm händer det något nästan varje dag. Vi har ett rikt musik och gudstjänstliv, men också utrymme för samtal och eftertanke. Vårtid är också konfirmationstid.

Plats: 
Stockholm

Vill du ha en rolig och utvecklande erfarenhet tillsammans med ditt barn? Vill du träffa andra föräldralediga med olika bakgrunder? Bli gruppledare för Svenska med baby!

Organisation: 
Svenska med baby
Plats: 
Stockholm

Coloured Glasses workshopsledare bidrar till en fredligare och mer öppen värld genom att hålla workshops inom teman:Identitet, Interkulturell kommunikation, Stereotyper och fördomar samt Mänskliga rättigheter. Kom med du också!

Vad gör en Coloured Glasses workshopledare?

Plats: 
Stockholm

Vi söker dig som vill vara värd till dopgudstjänster i Domkyrkan. Ditt uppdrag är att dela ut dopagendor/psalmböcker och om du vill en läsa en text eller be en bön. Alla uppgifter sker i samråd med tjänstgörande präst.

Plats: 
Linköping

En katedralvärd finns vid informationsdisken inne i kyrkan, där svarar vi på frågor, säljer böcker och souvenirer, hänvisar människor men framförallt tar emot, hälsar med ett leende och SER besökaren.

Plats: 
Linköping

Kom med som värd/värdinna på konserter och gudstjänster i Umeå stads kyrka. Vi vill att alla bli sedda och söker dig som vill ta detta viktiga uppdrag. Ibland får du dela ut program, ibland visa var toan är. Allt som får människor att känna sig bekväma och välkomna.

Plats: 
Umeå

Do you want to gain experience in HR management and recruiting?

Do you want to be one of the many volunteers that make WelcomeOUT, Uppsala’s pride festival, happen?

Apply for the position of HR Manager at WelcomeOUT!

Your tasks

Volunteer recruitment

Organisation: 
RFSL, Uppsala
Plats: 
Uppsala

Stockholms filmfestival Junior har sedan 2000 erbjudit kvalitetsfilm och filmupplevelser för barn och unga mellan 6-19 år.

Plats: 
Stockholm

By now, we hope you may have heard about Shockholm, Scandinavia's largest Halloween parade & events.... well, we are growing, and need a few more awesome people to help us keep the awesomeness we have already achieved in our first 7 years.

Organisation: 
Shockholm
Plats: 
Stockholm

Sveriges vintrar är kalla och mörka. Låt oss tillsammans lysa upp dem med lite glädje och vänskapligt spökande i detta familjevänliga evenemang. Hjälp till att skapa en superrolig och kreativ Halloween i Sverige genom vårt "Shockholm"-initiativ!

Organisation: 
Shockholm
Plats: 
Stockholm

​Nu söker KulturAlla nya engagerade ledamöter till föreningens styrelse. Som ledamot behöver du ingen tidigare erfarenhet av styrelsearbete, men vi önskar att du är en engagerad person med intresse att främja interkulturella mötesplatser i Uppsala.

Plats: 
Uppsala

Förskolan Stegen är en förskola för barn som har behov av särskilt stöd – och framför allt för barn med olika rörelsehinder. Barnen är mellan 2 och 7 år gamla, med varierande diagnoser.

Organisation: 
Bräcke diakoni
Plats: 
Göteborg

Varje söndag firar vi mässa i Gustaf Vasa kyrka. Kyrkan är nyöppnad efter mer än ett och ett halvt års renovering. Det gäller också köket och caféavdelningen som är belägen i ett av kyrkans fyra kapell; St. Markuskapellet. Det brukar komma mellan 15-35 personer på kyrkkaffet efter gudstjänsten.

Plats: 
Stockholm

Duo Stockholm skapar möten mellan vuxna nyanlända och etablerade svenskar. Det handlar om en frivillig, social kontakt där båda har intresse av att träffa och lära känna varandra.

Plats: 
Stockholm

Tycker du att barn ska få göra roliga aktiviteter på fritiden?​ Har du något du brinner för och vill dela med dig av? Bor du i närheten Älvsjö? Då kanske Junis-ledare är något för dig!

Plats: 
Stockholm

Tycker du att barn ska få göra roliga aktiviteter på fritiden?​ Har du något du brinner för och vill dela med dig av? Bor du i närheten Norrtälje? Då kanske Junis-ledare är något för dig!

Plats: 
Norrtälje

Med dig bakom bilratten transporteras artister av internationell kaliber tryggt inom Stockholm och omnejd!

Organisation: 
O/Modernt
Plats: 
Stockholm

Är du en driven projektledare och bra på att motivera människor? Då är detta ett uppdrag för dig!

Plats: 
Malmö

Har du lätt för att ta kontakt med människor? Vill du öka välståndet för de mest utsatta? Bli insamlare med bössa!

Plats: 
Malmö

Som volontär blir du delaktig i de arbetuppgifter och den kunskap som finns vid bevarande av ett segelfartyg. under ledning av kunniga skeppstimmer män/kvinnor lotsas du in i hur ett spant tillverkas och hur den nya bordläggningen tar form.

Plats: 
Västervik