LatiCe söker en språkkunnig, driven och engagerad översättare!

Organisation: 
  • LatiCe- Latinamerika i Centrum
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Internationellt arbete i Sverige
Upplysning och folkbildning

Vi söker dig som kan hjälpa oss att översätta artiklar från spanska till svenska. Texterna brukar vara mellan 1 och 3 sidor och du ska helst kunna översätta dem inom en vecka. Din insats kommer att uppskattas, vi behöver verkligen dig!Vi har kontakt med latinamerikanska organisationer som skickar oss nyheter. Syftet är att informera i Sverige om vad som händer i Latinamerika utifrån gräsrotsorganisationerna. Vår nättidskrift publiceras sedan 2008. Nättidskriften publiceras både på spanska och svenska. Vi publicerar även tematiska publikationer.

LatiCe är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation. I Sverige arbetar vi för att öka medvetenheten om Latinamerika genom att synliggöra folkrörelsernas kamp för erkännande av sina demokratiska rättigheter.

Vill du hjälpa oss bygga broar mellan Latinamerika och Sverige?

När och var ska uppdraget genomföras: 
Hemifrån på tider som passar dig. Vi håller kontakt genom mejl.
Specifika önskemål eller information: 
Besök gärna LatiCes hemsida innan du bestämmer dig och skriv sedan några rader om dig själv och dina språkkunskaper i intresseanmälan så kontaktar vi dig.
Minimiåtagande: 
Vi ser helst att du översätter en artikel på 1-3 sidor inom 5 dagar från det att du fått skrivuppdrag. Minimiåtagande är 3 artiklar/månad.
Adress: 
Tegelviksgatan 40
116 41 Stockholm
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.