Ledarskap och samordning

Vi söker en ansvarsfull gruppledare till en grupp med ensamma äldre i Nacka. Volontäruppdraget går ut på att koordinera våra efterlängtade fikaträffar.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Nacka

Är du redo för Skånes viktigaste uppdrag? Rädda Barnens Skånedistrikt söker ordförande och ledamöter!

Plats: 
Malmö

Nu vill vi också erbjuda stadsvandringar för de av besökarna som är intresserade. Det innebär att du tillsammans med en grupp om max 7 personer vandrar runt i staden och tittar på intressanta saker, samtalar och småpratar.

Plats: 
Göteborg

Du är nyckeln till att sprida matsvinnskampen, bli vår ambassadör i din stad eller område!

Organisation: 
Food2change
Plats: 
Umeå

Nu vill vi också erbjuda friskvårdspromenader för de av besökarna som är intresserade. Det innebär att du tillsammans med en grupp om max 7 personer vandrar runt i staden och tittar på intressanta saker, samtalar och småpratar.

Plats: 
Göteborg

Du kan göra skillnad i en ung människas liv genom att inspirera. A Million Minds bedriver satsningen Dream Challenge, som är en motivationskurs i tävlingsform. Under fyra veckor arbetar unga med en framtidsplan med inspiratörer från näringslivet.

Organisation: 
A Million Minds
Plats: 
Stockholm

Du kan göra skillnad i en ung människas liv genom att inspirera. A Million Minds bedriver satsningen Dream Challenge, som är en motivationskurs i tävlingsform. Under fyra veckor arbetar unga med en framtidsplan med coacher från näringslivet.

Organisation: 
A Million Minds
Plats: 
Stockholm

Vi söker nu kandidater till vår styrelse som ska väljas på årsmötet i april 2018. Vi hoppas att under nästa verksamhetsår kunna lyfta in perspektiv utifrån och stötta upp med organisatorisk kunskap från någon som delar våra värderingar och vill vara med och stärka vår verksamhet ytterligare.

Organisation: 
Stockholm Roller Derby
Plats: 
Stockholm

Vill du få ledarskapsmeriter och samtidigt jobba med språkträning/läxhjälp för ensamkommande? IM Stockholm söker nu två gruppledare till vår läxhjälp i Rågsved en för måndagarna och en för onsdagarna.

Plats: 
Stockholm

Vi söker fler handledare till Humanistisk konfirmation. Gemensamt för alla handledarna för humanistisk konfirmation är att de tycker att ungdomar är viktiga och bör bli lyssnade på. Den undre åldersgränsen för att få bli handledare är 18 år.

Organisation: 
Humanisterna
Plats: 
Höör

Tycker du att rekrytering är spännande och vill du påverka RKUF:s framtid? Tycker du dessutom att föreningsdemokrati är viktigt? Sök då till den nationella valberedningen! Inför riksårsmötet 2018 söker vi ledamöter till vår valberedning.

Plats: 
Stockholm

Vill du vara med och utveckla Röda Korsets Ungdomsförbund? Är du en visionär eller strateg som vill leda Röda Korsets Ungdomsförbund framåt? Då är kanske du vår nästa ledamot!

Plats: 
Stockholm

Röda Korsets Behandlingscenter för krigsskadade och torterade driver stödverksamheter för barn som har föräldrar med migrationsrelaterad stress, alternativt diagnosen posttraumatiskt stressyndrom (PTSD).

Plats: 
Malmö

Tycker du att barn ska få göra roliga aktiviteter på fritiden?​ Har du något du brinner för och vill dela med dig av? Bor du i närheten Älvsjö? Då kanske Junis-ledare är något för dig!

Plats: 
Stockholm

Tycker du att barn ska få göra roliga aktiviteter på fritiden?​ Har du något du brinner för och vill dela med dig av? Bor du i närheten Norrtälje? Då kanske Junis-ledare är något för dig!

Plats: 
Norrtälje

​Tycker du att barn ska få göra roliga aktiviteter på fritiden?​ Har du något du brinner för och vill dela med dig av? Bor du i närheten av Södertälje? Då kanske Junis-ledare är något för dig!

Plats: 
Södertälje

Röda Korset verkar för en human och rättssäker flyktingpolitik och ökad förståelse för människor på flykt, såväl i Sverige som internationellt. Röda Korset besöker och ger stöd till asylsökande och andra migranter som är frihetsberövade på Migrationsverkets förvar.

Plats: 
Stockholm

Vi söker en gruppledare till våra engagerade volontärer som hjälper ensamma äldre på Lidingö. Volontäruppdraget går ut på att en söndag i månaden koordinera våra efterlängtade fikaträffar för isolerade äldre (gruppen du hjälper består av 6-8 äldre gäster).

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Lidingö

Vi söker en ansvarsfull gruppledare till våra engagerade volontärer som hjälper ensamma äldre i Majorna.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Göteborg