Linköping

Handikappföreningarna Östergötland har ett treårigt projekt som heter LikaOlika där ett av uppdragen är att starta en mötesplats för unga med funktionsnedsättning. Vår primära målgrupp är lindrigt funktionsnedsatta ungdomar.

Plats: 
Linköping

Om du har ett stort hjärta och vill göra en meningsfull insats kan du ingå i vårt nätverk av värdar som två gånger om året bjuder hem en grupp, cirka sex till åtta stycken, äldre gäster för en pratstund och lite fika. Våra volontärchaufförer skjutsar de äldre till ditt hem.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Linköping

Har du några timmar över och vill göra något samhällsnyttigt på din fritid? Är du säker bakom ratten och vill träffa den äldre generationen och ta del av deras livshistorier? Då är det dig vi söker.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Linköping

Vi söker en ansvarsfull gruppledare till våra engagerade volontärer som hjälper ensamma äldre i Linköping.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Linköping

Mattecentrum är en ideell förening som ger gratis läxhjälp i matematik till tusentals högstadie- och gymnasieelever via öppna räknestugor. Som volontär på Mattecentrum är man på plats i räknestugan och hjälper till att svara på frågor och förklarar matematiken för eleverna på plats.

Organisation: 
Mattecentrum
Plats: 
Linköping

Vi söker volontärer som hemifrån, via sin dator kan göra sökningar på Internet för Hello World!s räkning. Du utför uppgifterna helt i din egen takt, och i enbart i den omfattning du själv har lust och möjlighet till.

Plats: 
Linköping

Vi söker nu volontärer som kan genomföra meningsfulla aktiviteter med kvinnor och barn i olika konstellationer. Vi har ett tydligt barnperspektiv i verksamheten och uppdraget syftar främst till att ge barnen varierande innehåll i vardagen och upplevelser att minnas.

Plats: 
Linköping

Vill du vara med och ge ungdomar en chans till en trygg och rättvis skolgång? Vill du vara med och skapa ett mänskligare samhälle?

Plats: 
Linköping

Röda Korsets Ungdomsförbunds vision är ett samhälle där barn och ungas människovärde sätts först.

Plats: 
Linköping

Vi behöver någon som kan hjälpa oss att ta fram ett nytt informationsmaterial med ett modernt, häftigt uttryck.Vi bidrar med grundmaterial i form av text och du gör en snygg layout.

Plats: 
Linköping

Vi ska ta fram nytt informationsmaterial och göra en enkel film som beskriver vår verksamhet och behöver därför hjälp av någon med en bra kamera.

Plats: 
Linköping

Vi tycker att det är viktigt att barn och vuxna med funktionsnedsättning får röra på sig och samtidigt ha roligt. För att sprida information om föreningen har vi många utåtriktade aktiviteter och söker nu volontärer.

Plats: 
Linköping

Vi söker nu volontärer till ett antal uppdrag i Stadsmissionens Second Hand Tornby!

Plats: 
Linköping

Vi söker nu volontärer till Stadsmissionens café, vars mål är att integrera människor i samhälle och arbetsliv. Vi vänder oss till målgrupper som under många år stått utanför Sveriges arbetsmarknad eller som aldrig har haft ett arbete i Sverige.

Plats: 
Linköping

Linköpings Stadsmission söker dig som vill hjälpa oss i vårt arbete på Kontaktcentrum, en öppen dagverksamhet för människor med psykisk ohälsa och/eller missbruks- och beroendeproblematik.

Plats: 
Linköping

Vill du vara med och förändra världen genom att arbeta med rättvis handel? Gillar du att möta kunder, sälja och kan bjuda på ett leende? I sådana fall är du personen vi söker.

Plats: 
Linköping

Vi söker nu volontärer till Crossroads rådgivningskvällar, där vi ger målgruppen vägledning och råd om hur svenska samhället fungerar, t.ex. sjukvård, att söka jobb, försörjning, boende m.m. Vi erbjuder också mat och fika och ger hjälp med kläder, dusch, hygienartiklar och dylikt.

Plats: 
Linköping