Linköping

Just nu söker vi volontärer som vill vara med och inspirera nästa generations kodare. I Kodcentrums kodstugor introduceras varje år 400 barn till programmering och digitalt skapande. Våra kodstugor drivs av våra drygt 100 volontärer.

Organisation: 
Kodcentrum
Plats: 
Linköping

Volontäruppgift

Vill du hjälpa oss att göra snygga affischer och skriva bra texter?

Plats: 
Linköping

Tycker du om att fixa och dona? Tar du tag i saker där du ser att det behövs? Vill du inte då bli vår handlingskraftige allt-i-allo?

Om volontärtjänsten

Plats: 
Linköping

Linköpings Södra Röda Kors har tre second hand-butiker i Linköping. Där säljer vi kläder, möbler och saker som folk har skänkt till oss men också en del produkter som vi har skapat via återvinning och saker vi har reparerat.

Plats: 
Linköping

Vi Ses! Språkvänner i Linköping är ett integration-och vänskapsprojekt. Projektet drivs av Linköpings Södra Röda Kors och har en anställd projektledare. Projektledaren arbetar tillsammans med en grupp volontärer för att möjliggöra att så många nya vänskapsförhållanden som möjligt kan skapas.

Plats: 
Linköping

UNICEFs frivilliggrupp i Linköping vill anordna aktiviteter för att erbjuda barn och ungdomar möjlighet att leka och ha en meningsfull fritid. Vi behöver nu bli fler, för att kunna leka mer. Därför söker vi dig som vill möta barn, lyssna på dem och skapa aktiviteter tillsammans med dem.

Organisation: 
UNICEF, Linköping
Plats: 
Linköping

Vi söker 2 nya kontaktpersoner som kan vara med och leda de aktiviteter som UNICEFs frivilliga gör runt omkring Linköping.

Organisation: 
UNICEF, Linköping
Plats: 
Linköping

I sommar planerar Röda Korsets ungdomsförbund i Linköping att ha en vecka med massor av roliga sommaraktiviteter för nyanlända barn och ungdomar i samhället. Till det söker vi därför flera frivilliga som kan vara med på plats och vara aktivitetsledare.

Plats: 
Linköping

Du står i butiken och tar emot våra kunder, men blir också en del av föreningen och är med i vårt arbete inom Fair Trade / rättvis handel. Du behöver ha ett intresse för Fair Trade och butiksarbete - då kommer du trivas hos oss!

Plats: 
Linköping

Om du har ett stort hjärta och vill göra en meningsfull insats kan du ingå i vårt nätverk av värdar som två gånger om året bjuder hem en grupp, cirka sex till åtta stycken, äldre gäster för en pratstund och lite fika. Våra volontärchaufförer skjutsar de äldre till ditt hem.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Linköping

Har du några timmar över och vill göra något samhällsnyttigt på din fritid? Är du säker bakom ratten och vill träffa den äldre generationen och ta del av deras livshistorier? Då är det dig vi söker.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Linköping

Vår second hand-butik på Nygatan 11 i Linköping centrum behöver fler glada volontärer – vill du bli en del i vårt team? Som volontär i vår second hand-butik ansvarar du tillsammans med andra volontärer för den dagliga driften i butiken.

Plats: 
Linköping

Mitt i Berga centrum ligger Röda Korsets mysiga second hand-butik. Vill du bli en del av vårt team?

Volontäruppgifter

Plats: 
Linköping

Mitt i Skäggetorp centrum ligger Röda Korsets stora second hand-butik. Vill du bli en del av vårt team? Som volontär i vår second hand-butik ansvarar du tillsammans med andra volontärer för den dagliga driften i butiken.

Plats: 
Linköping

Sociala medier är idag Linköpings Södra Röda Kors största marknadsföringsverktyg. Vi behöver dock bli mycket bättre på det och vi tror att Du kan hjälpa oss!

Plats: 
Linköping

Vi söker nu volontärer till Crossroads rådgivningskvällar, där vi ger målgruppen vägledning och råd om hur svenska samhället fungerar, t.ex. sjukvård, att söka jobb, försörjning, boende m.m. Vi erbjuder också mat och fika och ger hjälp med kläder, dusch, hygienartiklar och dylikt.

Plats: 
Linköping

Linköpings Stadsmission söker dig som vill hjälpa oss i vårt arbete på Kontaktcentrum, en öppen dagverksamhet för människor med psykisk ohälsa och/eller missbruks- och beroendeproblematik.

Plats: 
Linköping

Vi söker nu volontärer som kan genomföra meningsfulla aktiviteter med kvinnor och barn i olika konstellationer. Vi har ett tydligt barnperspektiv i verksamheten och uppdraget syftar främst till att ge barnen varierande innehåll i vardagen och upplevelser att minnas.

Plats: 
Linköping

Vi söker nu volontärer till Stadsmissionens kafé, vars mål är att integrera människor i samhälle och arbetsliv. Volontärerna utför sedvanliga arbetsuppgifter inom kafé, så som kassaarbete, förberedelse av lunch och fika, matlagning, bakning, disk, städ, servering m.m.

Plats: 
Linköping