Lund

Vi söker en ansvarsfull gruppledare till våra engagerade volontärer som hjälper ensamma äldre i Lund. Volontäruppdraget går ut på en söndag i månaden koordinera och delta i våra efterlängtade fikaträffar för isolerade äldre.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Lund

Äldrekontakt ordnar fikaträffar för äldre i Lund som bor ensamma och inte har så mycket kontakt med släkt och vänner. Värdfamiljer bjuder hem de äldre på fika och en liten pratstund.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Lund

UNICEFs frivilliggrupp i Lund anordnar kontinuerligt aktiviteter på ett HVB-hem för att erbjuda ungdomar möjlighet att leka och ha en meningsfull fritid. Vi behöver nu bli fler, för att kunna leka mer. Därför söker vi dig som också vill möta ungdomar och skapa aktiviteter tillsammans med dem.

Organisation: 
UNICEF, Lund
Plats: 
Lund

Vi söker 2 nya kontaktpersoner som tillsammans kan planera och leda de aktiviteter som UNICEFs frivilliga gör i Lund.

Organisation: 
UNICEF, Lund
Plats: 
Lund

Vår second hand-butik IM-tian i Lund söker nu fler engagerad volontärer. Butiken tar emot och säljer second hand-varor. Din uppgift som volontärer blir att ta emot och hjälpa kunderna som söker sig till vår butik. Vidare ansvarar du för uppackning av varor och försäljningar av varor.

Plats: 
Lund

Individuell Människohjälps, IMs Lokalförening i Lund har startat VÄNSKAPA som är en verksamhet där etablerade familjer träffar nyanlända unga eller familjer. En familj kan bestå av en eller flera vuxna, med eller utan barn.

Plats: 
Lund

Som läxhjälpare i Lund stöttar du barn och ungdomar i deras läxor genom att lyssna och vägleda. Det krävs inga förkunskaper för att engagera sig som läxhjälpare utan vikten läggs på att du är engagerad och mån om att bemöta och stötta barnen i deras skoluppgifter.

Plats: 
Lund

Vi söker volontärer som vill vara med och hjälpa till med transporter och sortering till secondhand butiken. Uppdraget innebär att tillsammans med andra hämta, lämna och sortera varor som doneras till oss eller som vi vill donera vidare till andra.

Plats: 
Lund

Vi söker volontärer som vill vara med och hjälpa till i second hand butiken. Uppdraget innebär att tillsammans med andra jobba i butiken och sälja second hand grejor, samt ta emot och sortera de gåvor som doneras till oss.

Plats: 
Lund

Vill du engagera dig inom Rädda Barnen? Vi behöver volontärer för projektet Smile.

Organisation: 
Rädda Barnen, Lund
Plats: 
Lund

Nu söker Tamam Lund en kassör till styrelsen för verksamhetsåret 2018/2019!

Organisation: 
Tamam, Lund
Plats: 
Lund

Amnesty International är en av världens största människorättsorganisationer med mer än 7 miljoner medlemmar globalt. Organisationen kämpar för de mänskliga rättigheterna som definieras av FN; rätten till liv, självbestämmande och frihet etc.

Plats: 
Lund

Lördagsgruppen ansvarar för Amnestys secondhand-affär på Bredgatan. Arbetet innebär att ta hand om affären med allt som hör till: lägga schema, öppna butiken, stå i kassan, hjälpa kunder och stänga butiken i slutet av dagen.

Plats: 
Lund

Skolan ska vara rolig, viktig och jämlik för alla! Därför driver Tamam olika läxgrupper i Lund och nu behöver gruppen på Klostergården nya volontärer.

Organisation: 
Tamam, Lund
Plats: 
Lund

Uppgiften som volontär är att medverka i våra språkcaféer och där sitta vid ett bord för svenskaträning och prata med de övriga runt bordet, som kommer dit för att träna sin svenska.

Organisation: 
Eos Cares
Plats: 
Lund