Lund

Amnesty International är en av världens största människorättsorganisationer med mer än 7 miljoner medlemmar globalt. Organisationen kämpar för de mänskliga rättigheterna som definieras av FN; rätten till liv, självbestämmande och frihet etc.

Plats: 
Lund

Det är förvånansvärt enkelt att göra något gott! Som värd hjälper du till så att överlämningen av mat - matbutik till hjältemedlem - går till så smidigt som möjligt. Uppdraget tar ca 90 minuter per tillfälle.

Organisation: 
Food2change
Plats: 
Lund

Utbytesstudenter i gymnasieåldern (15-18 år) kommer från hela världen till Sverige för att bo i en värdfamilj och läsa på en svensk gymnasieskola mellan en-två terminer. Nu söker vi efter värdfamiljer runt om i hela Sverige till våra utbytesstudenter som kommer den 15:e augusti.

Plats: 
Lund

Utvecklingen inom IT har kommit långt och det blir allt svårare stå utanför det digitala samhället, speciellt äldre är en mycket utsatt grupp. Nu söker vi dig som vill hjälpa äldre med deras bärbara datorer, surfplattor och smarta telefoner, samt vardagliga internettjänster.

Organisation: 
SeniorNet Malmö
Plats: 
Lund

UNICEFs frivilliggrupp i Lund anordnar kontinuerligt aktiviteter på ett HVB-hem för att erbjuda ungdomar möjlighet att leka och ha en meningsfull fritid. Vi behöver nu bli fler, för att kunna leka mer. Därför söker vi dig som också vill möta ungdomar och skapa aktiviteter tillsammans med dem.

Organisation: 
UNICEF, Lund
Plats: 
Lund

Vi söker 2 nya kontaktpersoner som tillsammans kan planera och leda de aktiviteter som UNICEFs frivilliga gör i Lund.

Organisation: 
UNICEF, Lund
Plats: 
Lund

Vår second hand-butik IM-tian i Lund söker nu fler engagerad volontärer. Butiken tar emot och säljer second hand-varor. Din uppgift som volontärer blir att ta emot och hjälpa kunderna som söker sig till vår butik. Vidare ansvarar du för uppackning av varor och försäljningar av varor.

Plats: 
Lund

Individuell Människohjälps, IMs Lokalförening i Lund har startat VÄNSKAPA som är en verksamhet där etablerade familjer träffar nyanlända unga eller familjer. En familj kan bestå av en eller flera vuxna, med eller utan barn.

Plats: 
Lund

Som läxhjälpare i Lund stöttar du barn och ungdomar i deras läxor genom att lyssna och vägleda. Det krävs inga förkunskaper för att engagera sig som läxhjälpare utan vikten läggs på att du är engagerad och mån om att bemöta och stötta barnen i deras skoluppgifter.

Plats: 
Lund

Uppgiften som volontär är att medverka i våra språkcaféer och där sitta vid ett bord för svenskaträning och prata med de övriga runt bordet, som kommer dit för att träna sin svenska.

Organisation: 
Eos Cares
Plats: 
Lund