Malmö

Vi söker en ansvarsfull gruppledare till våra engagerade volontärer som hjälper ensamma äldre i Malmö.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Malmö

I rollspelet På Flykt tvingas deltagarna fly från Sverige mot en okänd framtid. Ständigt ställs de inför olika val, och måste fatta beslut som får kännbara konsekvenser.

Plats: 
Malmö

Psykisk ohälsa är ett av vårt samhälles största och snabbast växande samhällsproblem. Vi på föreningen Mind vill göra skillnad genom att försöka ingjuta hopp när det känns meningslöst, att motivera till förändring när så är möjligt. Vi tror på kraften i det medmänskliga samtalet.

Organisation: 
Mind, Skåne
Plats: 
Malmö

Vi på Café David är i behov av volontärer som vill hjälpa till i vårt kök. Uppdraget genomförs mellan 8-11 eller 13-15 och innefattar enklare uppgifter i köket exempelvis att man hjälper till med att förbereda inför dagens lunch/middag eller bakar.

Plats: 
Malmö

Röda Korsets Behandlingscenter för krigsskadade och torterade i Malmö driver sedan 2010 verksamheter för barn till föräldrar med migrationsrelaterad stress, alternativt diagnosen PTSD. Nu söker vi en frivillig till vår aktivitetsgrupp för asylsökande familjer.

Plats: 
Malmö

Mattecentrum är en ideell förening som ger gratis läxhjälp i matematik till tusentals högstadie- och gymnasieelever via öppna räknestugor. Som volontär på Mattecentrum är man på plats i räknestugan och hjälper till att svara på frågor och förklarar matematiken för eleverna på plats.

Organisation: 
Mattecentrum
Plats: 
Malmö

Nu söker vi dig som vill leda en feministisk studiecirkel under våren - tveka inte att höra av dig!

Organisation: 
Medborgarskolan Syd
Plats: 
Malmö

I Crossroads verksamhet har volontärer en viktig roll, och nu behöver vi bli flera! Som volontär på Crossroads hjälper du till med att göra iordning frukost och servera frukost till våra gäster, samt utför viss städning.

Om Crossroads

Plats: 
Malmö

Är du erfaren av att leda ungdomar och skapa sammanhållning och gemenskap? Tycker du det är roligt att testa nya aktiviteter? Då kanske du passar som volontär för Team Ungdom i Malmö!

Organisation: 
Kompis Sverige
Plats: 
Malmö

Vi på Café David är i behov av volontärer som kan hjälpa oss att servera frukost och lunch under både vardagar och helger. Frukosten serveras mellan 8.00-9.30 och är kostnadsfri för målgruppen och lunchen serveras mellan 12.00-13.30 till ett rabatterat pris för målgruppen.

Plats: 
Malmö

Vi på nattjouren är i behov av volontärer som är intresserade av att umgås och samtala med våra deltagare under kvällstid. Stadsmissionens nattjour är ett akut härbärge för de som lever i akut hemlöshet i Malmö.

Plats: 
Malmö

Vi söker 2 nya kontaktpersoner som tillsammans kan planera och leda de aktiviteter som UNICEFs frivilliga gör i Malmö.

Organisation: 
UNICEF, Malmö
Plats: 
Malmö

Vi söker volontärer som hemifrån, via sin dator kan göra sökningar på Internet för Hello World!s räkning. Du utför uppgifterna helt i din egen takt, och i enbart i den omfattning du själv har lust och möjlighet till.

Plats: 
Malmö

Brinner du för integration och allas lika värde? I Sverige arbetar IM, Individuell människohjälp, för ömsesidig integration genom mötesplatser där vi kan lära av varandra. IM Malmö söker nu volontärer till vår Läxhjälp på Rörsjöskolan.

Plats: 
Malmö

Brinner du för integration och allas lika värde? I Sverige arbetar IM, Individuell människohjälp, för ömsesidig integration genom att skapa mötesplatser där vi kan lära av varandra. IM Malmö söker nu volontärer till vår besöksverksamhet på Transit Jägersro.

Plats: 
Malmö

Brinner du för integration och allas lika värde? I Sverige arbetar IM, Individuell människohjälp, för ömsesidig integration genom mötesplatser där vi kan lära av varandra. IM Malmö söker nu volontärer till vår Språkfika.

Plats: 
Malmö

Nu söker vi frivilliga till vår föräldragrupp som löper parallellt med vår barngrupp Flyktfåglarna. Som frivillig ingår du i ett team om tre personer som tillsammans planerar och genomför träffarna med föräldragruppen, samt aktiverar de mindre syskonen (under 6 år) som är med föräldrarna.

Plats: 
Malmö

Röda Korsets Behandlingscenter för krigsskadade och torterade driver stödverksamheter för barn som har föräldrar med migrationsrelaterad stress, alternativt diagnosen posttraumatiskt stressyndrom (PTSD). Vi söker nu frivilliga till vår barngruppsverksamhet Flyktfåglarna i Malmö inför VT -18.

Plats: 
Malmö

Brinner du för miljö och konsumentmakt? Tycker du om att inspirera andra till en mer klimatsmart vardag? Då vill vi gärna att du engagerar dig hos oss på Medveten Konsumtion.

Plats: 
Malmö