Malmö

Äldrekontakt ordnar fikaträffar för ensamma äldre runtom i Sverige sedan 2008. Vi har idag ca 40 fikagrupper med ca 320 volontärer och 260 gäster. Nu söker vi dig som vill göra en meningsfull insats och hjälpa ofrivilligt socialt isolerade äldre till en gemenskap igen.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Malmö

Äldrekontakt ordnar fikaträffar för ensamma äldre runtom i Sverige sedan 2008. Våra volontärvärdar bjuder hem en grupp ensamma äldre på fika och en trevlig pratstund.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Malmö

RådRum finns på tre olika platser i Malmö och erbjuder kostnadsfri, opartisk och konfidentiell rådgivning. Vi ger råd och stöd i många olika frågor för att personer som är nya i Sverige lättare ska förstå vilka rättigheter de har i det svenska samhället.

Organisation: 
RådRum
Plats: 
Malmö

Varje tisdag leker och pysslar vi tillsammans med asylsökande barnfamiljer. Du kommer att ingå i en ledargrupp om 2-3 personer som tillsammans har ansvaret att planera samt genomföra träffarna för föräldrarna.

Plats: 
Malmö

Mattecentrum är en ideell förening som ger gratis läxhjälp i matematik till tusentals högstadie- och gymnasieelever via öppna räknestugor. Som volontär på Mattecentrum är man på plats i räknestugan och hjälper till att svara på frågor och förklarar matematiken för eleverna på plats.

Organisation: 
Mattecentrum
Plats: 
Malmö

Just nu söker vi volontärer som vill vara med och inspirera nästa generations kodare. I Kodcentrums kodstugor introduceras varje år 400 barn till programmering och digitalt skapande. Våra kodstugor drivs av våra drygt 100 volontärer.

Organisation: 
Kodcentrum
Plats: 
Malmö

Röda Korsets Behandlingscenter för krigsskadade och torterade driver stödverksamheter för barn som har föräldrar med migrationsrelaterad stress, alternativt diagnosen posttraumatiskt stressyndrom (PTSD).

Plats: 
Malmö

Röda Korsets Behandlingscenter för krigsskadade och torterade driver stödverksamheter för barn som har föräldrar med migrationsrelaterad stress, alternativt diagnosen posttraumatiskt stressyndrom (PTSD). Vi söker nu frivilliga till vår barngruppsverksamhet Flyktfåglarna i Malmö inför HT -18.

Plats: 
Malmö

Relationsinstitutet är en ideell organisation och vi letar efter minst en person att ingå i teamet som arbetar med ekonomi. Vi har en total budget på ca 15 000 kr per år och vi behöver någon som kan göra följande:

Organisation: 
Relationsinstitutet
Plats: 
Malmö

Brinner du för social förändring? Vill du se ett mer jämställt nöjesliv och vill förbättra dina färdigheter inom digital kommunikation? Då ser vi fram emot att ha dig söka detta uppdrag som digital kommunikatör!

Organisation: 
VÅGA
Plats: 
Malmö

Vi söker ledare till löparakademins tioveckorsprogram​. Tioveckorsprogrammet är Löparakademins ungdomsverksamhet som erbjuder träning och mentorskap från ideellt engagerade ledare till ungdomar som går i årskurs 9.

Organisation: 
Löparakademin
Plats: 
Malmö

Vi söker nu personer som har hjärtat på rätt ställe och som vill hjälpa människor som mår dåligt. SHEDO är en ideell förening som arbetar med självskadebeteende och ätstörningar. Vi bedriver stöd, bidrar med kunskap och har flera samarbeten med viktiga aktörer i samhället.

Organisation: 
SHEDO
Plats: 
Malmö

Vill du vara med och skapa ett bättre Malmö? Ta ett spännande och inspirerande uppdrag – bli frivilligledare!

Plats: 
Malmö

Är du en driven projektledare och bra på att motivera människor? Då är detta ett uppdrag för dig!

Plats: 
Malmö

Har du intresse för rekrytering? Vill du bli en länk mellan Malmökretsens verksamheter och nya frivilliga? Hjälp oss rekrytera mera!

Plats: 
Malmö

Har du lätt för att ta kontakt med människor? Vill du öka välståndet för de mest utsatta? Sök detta roliga uppdrag!

Plats: 
Malmö

Är du lyhörd, har respekt för olikheter och lätt för att samtala? Mötesforum verkar för att underlätta social integrering och behöver just dig!

Plats: 
Malmö

Vill du lindra ofrivillig ensamhet? Vill du hjälpa en medmänniska som behöver stöd?

Plats: 
Malmö

Är du kunnig skribent och redo att driva kommunikationsgruppen vidare? Vi behöver en frivilligledare med nyheter och digitala medier som specialitet!

Plats: 
Malmö