Projektledare för Mattecentrum Stockholm nord

Organisation: 
  • Mattecentrum
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Sysselsättning och arbete
Upplysning och folkbildning

Bor du i eller i närheten av Stockholm nord? Är du duktig på matematik och tycker om att leda projekt och jobba med människor? Då har vi uppdraget för dig! Mattecentrum är en ideell förening som erbjuder gratis läxhjälp i matematik i öppna räknestugor bemannade av volontärer. I räknestugorna stödjer man eleverna genom att försöka få dem att förstå, bli bättre problemlösare och växa som individer. I alla Mattecentrums räknestugor erbjuds mattestöd upp till och med gymnasiets sista mattekurs. Nu behöver vi någon som kan leda föreningens verksamhet i Stockholm nord! Som projektledare ansvarar du för räknestugor, volontärsamordning, rapporterar till kansliet och marknadsför mot elever. Skulle detta kanske vara något för dig? Skicka in en intresseanmälan så får du veta mer!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Projektledaren förväntas vara nåbar på mail eller telefon inom en rimlig tidsram men själva uppdraget kan egentligen utföras valfria tider så länge verksamheten flyter på som den ska.
Specifika önskemål eller information: 
Innan du tar dig an rollen som projektledare kommer du att få en genomgång av allt du behöver veta om uppdraget från din kontaktperson på Mattecentrum kansli. Mattecentrum anordnar även en projektledarworkshop varje år där du kan utbyta erfarenheter med projektledare från andra städer.
Minimiåtagande: 
Mattecentrum Stockholm nord driver i dagsläget 13 räknestugor så räkna med att projektledarrollen omfattar 4 - 5 timmar i veckan som grund. Vill du sedan utveckla verksamheten ytterligare och ta dig an nya roliga projekt kan tidsåtgången öka.
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.