Mölndal

Vill du göra skillnad? Vill du ge ensamma pensionärer en trevlig stund? Då är du den vi söker! Äldrekontakt ordnar fikaträffar för ensamma äldre runtom i Sverige sedan 2008. Våra volontärvärdar bjuder hem en grupp ensamma äldre på fika och en trevlig pratstund.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Mölndal

Tycker du att alla barn borde ha en aktiv och meningsfull fritid? Tycker du om att arbeta med barn? I så fall kanske ledare på Junis är något för dig!

Plats: 
Mölndal

Internationals People Project (IPP) är lokala projekt som ger deltagarna möjlighet att lära sig mer om sig själva, andra och en aktuell och konkret utmaning i samhället.

Organisation: 
CISV Sweden
Plats: 
Mölndal

Rädda Barnen, Härryda/Mölndal lokalförening, söker volontärer, som vill vara med i en verksamhet för nyanlända flyktingbarn på Migrationsverkets ankomstboende, Sagåsen i Kållered utanför Göteborg.

Plats: 
Mölndal

Vi samlar in kläder och skor, sorterar och gör iordning för att ge till flyktingar som precis kommit till Sagåsen, Migrationverkets enda ankomstboende i Västra Sverige.

Vi fikar och samtalar, leker och spelar brädspel. Vi är medmänniskor, svårare än så är det inte.

Plats: 
Mölndal

Vill du göra skillnad för människor i livets slutskede? Vill du ge ensamma pensionärer en trevlig stund? Du är du den vi söker! Äldrekontakt ordnar fikaträffar för ensamma äldre runtom i Sverige sedan 2008.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Mölndal