Gör skillnad för barn i sorg!

Organisation: 
  • Randiga Huset
Plats: 
  • Västra Götaland
  • Göteborg
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Social gemenskap

Är du den vi söker? Randiga Huset i Göteborg växer. Nu behöver vi bli fler! Vi söker dig som vill bli volontär i Randiga Huset Göteborg. Rekrytering och utbildning kommer att ske fortlöpande. Som volontär finns det mycket du kan göra. Genom att ge några timmar av din tid bidrar du till att skapa ett framtidshopp för de barn, unga och deras familjer vi möter samt en möjlighet för dem att landa i sin nya vardag.

De viktigaste egenskaperna du behöver ha med dig som person är förmågan att lyssna och bygga tillit. Den kunskap du behöver om barn och ungas sorg får du av oss. Har du en egen erfarenhet av att ha förlorat en nära anhörig under barndomen, arbetar du kanske redan idag inom ett yrke där du möter barn och familjer eller känner du att just du skulle kunna vara en stor tillgång för barn som kommer eller har förlorat en nära anhörig i dödsfall?

Varmt välkommen att ansöka som volontär hos oss!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Randiga Huset Göteborg. Start januari 2019- fortlöpande
Specifika önskemål eller information: 
Randiga Huset utbildar sina volontärer i kunskap och bemötande av barn och unga i sorg.
Minimiåtagande: 
Vi ser gärna att du har möjlighet att delta vid minst 2-3 av våra mötesplatsträffar under terminen. Mötesplatserna sker en lördag eftermiddag/ månad á 3 h.
Adress: 
Sankt Pauligatan 33 A
41660 Göteborg
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.