Chaufförer sökes

Organisation: 
  • Riksföreningen Aktiva Synskadade
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Mänskliga rättigheter
Social gemenskap

Vi i Föreningen Aktiva synskadade söker chaufförer som kan hjälpa oss att köra ut våra deltagare till Mälargårdarna. Vi har ofta många anmälda deltagare till aktiviteter, men på grund av brist på chaufförer måste vi ibland säga nej till en del. Vi försöker alltid lösa detta på olika sätt, oftast lyckas vi, men ibland så går det inte.

Därför har du nu din chans att göra våra ungdomar, deras anhöriga och våra ledare en fantastiskt stor tjänst och gå med i vår chaufförs-pool. Vi skickar ut mejl till dig när vi söker chaufför och du kan gladeligen svara med ett rungande ”jag kör!” om just den fredagen och söndagen passar dig.

Du kör en av föreningens minibussar, alternativt egen bil, eller vår stora buss, på fredagskvällar kl.19 från Telefonplan i Stockholm ut till Mälargårdarna utanför Enköping. Därefter får du välja om du vill stanna kvar och njuta av en helg på våra gårdar eller köra hem direkt. Sen hämtar du deltagarna på söndagen kl.16 och kör tillbaka till Telefonplan.

Vad erbjuder vi då i utbyte kanske du tänker? Jo, du får vara med och bidra till att ungdomar och deras anhöriga får komma ut och umgås, leka och vara med familjer som är i liknande situationer. Sen får du reseersättning också. Och fika. Och om du vill kan vi göra vågen åt dig. Låter inte det som en bra deal!

Anmäl ditt intresse i formuläret nedan om du vill vara med i chaufförs-poolen. Berätta gärna vilket körkort du har också (bil, buss) och ställ andra frågor om du har några på lager!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Fredagar och söndagar från och med 10 augusti
Specifika önskemål eller information: 
Körkort - gärna busskörkort. Vi har tre minibussar och en stor buss.
Minimiåtagande: 
En tur- och returresa till Enköping från Stockholm
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: