Volontär till Röda Korsets Second hand-butik på Kungsholmen

Organisation: 
  • Röda Korset, Kungsholmen
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Social gemenskap
Sysselsättning och arbete

Röda Korset är en världsomspännande organisation som arbetar med humanitärt hjälparbete. Vårt mål är att lindra och förhindra mänskligt lidande, oavsett vem det drabbar och hur det än uppstår. Röda Korset finns i nästan hela världen, med 186 föreningar i lika många länder.

Hela den samlade rödakorsrörelsen arbetar efter gemensamma grundprinciper: humanitet, opartiskhet, neutralitet, självständighet, frivillighet, enhet och universalitet. Vi arbetar bland annat i länder som drabbats av krig eller konflikt, men tar aldrig ställning för någon av de inblandade parterna.

Röda Korset Kungsholmen har flera verksamheter. En av dem är vår second hand-butik, dit är alla välkomna för att fynda husgeråd, barnkläder, böcker med mera, eller bara för en pratstund. Vi söker nu volontärer som vill vara med och hjälpa till i second hand butiken. Uppdraget innebär att tillsammans med andra som jobbar i butiken sälja second hand-prylar, ta emot gåvor som allmänheten skänker.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Hjälp till i butiken på Polhemsgatan 18 tre timmar i veckan. Volontär sökes omgående.
Specifika önskemål eller information: 
Vi söker en positiv och tillmötesgående person, som gillar att prata med alla sorters medmänniskor och även gillar försäljning.
Minimiåtagande: 
Uppdraget är först och främst fram till midsommar. Därefter höstterminen 2018.
Adress: 
Polhemsgatan 18
112 36 Stockholm
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.