Kassavolontärer till vår Second Hand-butik sökes!

Organisation: 
  • Röda Korset, Mötesplats Kupan, Södermalm
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Ekonomisk/social utsatthet
Social gemenskap
Sysselsättning och arbete

Vår butik är belägen mitt på centrala Södermalm, bara ett stenkast bort från "SoFo". Vi har second hand- butik och café där överskottet går till Röda Korsets insatser i världen. I övrigt så är vi en mötesplats för både kunder och personal som arbetar hos oss. Vi är en social arbetsplats som till vardags arbetar med arbetsträning och erbjuder en skyddad arbetsplats. Volontärer bidrar till vår arbete på ett ovärderligt sätt, det genom att tillföra energi och en hjälpande hand.

Intäkterna från verksamheten går till att bedriva lokalt socialt arbete på Södermalm och en viss andel går till Röda Korsets kris- och katastrofinsatser i världen. Som frivillig är du en viktig del i arbetet att göra butiken ännu bättre.

Vi söker dig som kan arbeta på vardagar, men också helger!

Vi försöker att kontakta dig så snart vi kan efter att ansökan har kommit in. Skriv gärna en kort motivering om varför du vill få uppdraget!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Östgötagatan 67, Södermalm.
Specifika önskemål eller information: 
Vi ser gärna att du har vana av att arbeta i Second Hand, men det är inget krav. Det är också ett plus om du har erfarenhet av kassaarbete. Passar perfekt för dig som är student, pensionär eller har några timmar över.
Minimiåtagande: 
Vårt minikrav är en dag i veckan à 4 timmar, men du får gärna hjälpa till mer!
Adress: 
Östgötagatan 67c
11664 Stockholm
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: