Hjälpa oss med våra sociala medier

Organisation: 
  • Röda Korset, Varberg
Plats: 
  • Halland
  • Varberg
Ändamål: 
Övrigt

Sociala medier är idag dagens största marknadsföringsverktyg. Vi behöver dock bli mycket bättre på det och vi tror att Du kan hjälpa oss. Vi vill nå ut och det är din kreativitet och dina initiativ som vi behöver.

Du kommer att få använda din kreativitet för att fylla vårt flöde och nå ut med nya budskap till våra följare.Kanske är du student och har ett framtida arbetsliv inom kommunikation? Kanske är sociala medier ett stort intresse för dig? Vi tror i vilket fall att du trivs med och är stolt över att sprida budskapet om en välgörenhetsorganisation.

Vill du ha mer information? Skicka in din intresseanmälan!

Volontär hos Röda Korset

Som volontär hos Röda Korset behöver du stå bakom våra grundprinciper - som förenklat innefattar alla människors lika värde, opartiskhet och neutralitet. Alla volontärer erbjuds en grundutbildning inom Röda Korskunskap för att både få förståelse och kunna känna sig trygg i organisationens värderingar. Oavsett volontärtjänst kommer du att möta människor som har olika behov och som kan vara i behov av hjälp och det är därför viktigt att du bemöter dem enligt grundprinciperna och är en god representant för hela organisationen. Som volontär hos oss kan du hjälpa många människor, vara god mot miljön och samtidigt ha en trevlig stund med härliga kollegor. Välkommen till Röda Korset!

När och var ska uppdraget genomföras: 
När volontären har möjlighet. I samarbete med anställda på Röda Korset.
Specifika önskemål eller information: 
Van användare av sociala medier (Facebook, Instagram, LinkedIn). Pålitlig och initiativtagande.
Minimiåtagande: 
inget krav
Adress: 
Birger Svenssons väg 16E
43240 Varberg
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.