Röda Korsets Ungdomsförbund, Göteborg

Vill du vara med och göra skillnad? Är du intresserad av att hjälpa unga med deras läxläsning, se dem utvecklas - och utvecklas själv på köpet? Då är uppdraget som frivillig i någon av våra läxhjälpsgrupper något för dig!

Plats: 
Göteborg

Brinner du för att göra skillnad för barn och unga i Göteborg? Vill du samtidigt utöka dina kompetenser inom ledarskap och eventplanering?

Plats: 
Göteborg

Vill du vara med och göra skillnad? Är du intresserad av att hjälpa unga och vuxna att klara sina studier? Vill du vara en del av en gemenskap av frivilliga? Då skulle uppdraget som läxhjälpare passa dig!

Plats: 
Göteborg

Vill du vara med och göra skillnad? Är du intresserad av att hjälpa unga med deras läxläsning, se dem utvecklas - och utvecklas själv på köpet? Då är uppdraget som frivillig i Läxhjälpsverksamheten i Gårdsten något för dig!

Plats: 
Göteborg

Vill du göra skillnad för barn och unga i Göteborg? Vill du arrangera roliga och inspirerande events?

Plats: 
Göteborg

Uppdraget som fördelas veckovis mellan två verksamhetsledare tar några timmar varje vecka och innebär framförallt att du via mail kommunicerar med de frivilliga inför varje läxhjälpstillfälle så att det finns tillräckligt många av oss på plats, att du har överblick över verksamheten genom att var

Plats: 
Göteborg