Röda Korsets Ungdomsförbund, Stockholm Nord

Unga människor som söker asyl eller som just fått uppehållstillstånd får nästan alltid mat och tak över huvudet. Oftast behövs det mer än så för att man ska må bra. Genom våra kompisgrupper träffar vi gemensamt barn och unga ensamkommande som bor på asyl- och PUT-boenden i Stockholmsregionen.

Plats: 
Stockholm

Valberedningens arbete är jätteviktigt ur ett föreningsdemokratiskt perspektiv och är medlemmarnas viktigaste instrument för att skapa och bibehålla en fungerande förening.

Plats: 
Stockholm

Vi behöver fler läxhjälpare till vår läxhjälp i Tensta. Läxhjälpen riktar sig främst till gymnasieelever, men tar även in nyanlända ungdomar och yngre elever. Läxhjälpen är drop-in och som läxhjälpare hjälper du eleverna efter bästa förmåga.

Plats: 
Stockholm

Vill du hjälpa unga migranter att klara sin skolgång och etablera sig i samhället? Sök till rollen som verksamhetsledare för Röda Korsets Ungdomsförbund läxhjälp i Tensta!

Plats: 
Stockholm

Vill du hjälpa unga migranter att klara sin skolgång och etablera sig i samhället? Sök till rollen som verksamhetsledare för Röda Korsets Ungdomsförbund läxhjälp i Kallhälls bibliotek i Järfälla!

Plats: 
Järfälla