Så här funkar RSS på vår sajt.

Om du vill bevaka alla uppdrag via rss kan du enkelt göra det från volontarbyran.org/rss.xml

Om du däremot främst är intresserad av uppdrag inom en viss kategori/tagg, så gör du det via kategorisidan.

Kategorisidorna är länkade från respektive uppdrag. Knapparna längst ner på uppdraget. Hittar du en kategori som du är intresserad av t ex Integration och asylsökande så finns motsvarande rss-flöde på integration-och-asylsokande/rss.xml.

Skapa ett RSS-flöde för er organisation
För att skapa ett RSS-flöde går du in på sidan www.volontarbyran.org/alla-uppdrag (via en stationär dator) och söker upp er organisation under rubriken "Organisation". Om din organisation ligger under en riksorganisation måste du först söka upp er riksorganisation och sedan i nästa steg er egen.

När du hittat er organisation ser du alla era uppdrag i sökfältet och under varje uppdrag en länk till er organisation. Klicka på ert organisationsnamn. Nu kommer du till er organisationssida, kopiera url-adressen som du hittar i adressfältet. En url kan exempelvis vara www.volontarbyran.org/brottsofferjouren-helsingborg. Lägg då till rss.xml i slutet av url:en. Den blir då www.volontarbyran.org/brottsofferjouren-helsingborg/rss.xml.

Nu kan du använda länken för att bädda in den på er egen hemsida, flöda in den på Twitter eller på er organisations Facebooksida. Se exempelvis hur Svenska Djurambulansen har använt sitt RSS-flöde.