Stadsmissionen, Göteborg

Unga forum är en relativt nystartad verksamhet som vänder sig till unga mellan 16 och 25 år. Vi arbetar hälsofrämjande med målsättning att den unge ska få behålla och öka sin fysiska och psykiska hälsa, våga drömma och arbeta för att nå några av sina mål.

Plats: 
Göteborg

Nu finns det möjlighet att anmäla sitt intresse för att hjälpa till under det stora jul- och nyårsfirandet i Johanneskyrkan. Du kan bidra till att skapa en fin julgemenskap!

Plats: 
Göteborg

Stadsmissionen Bostad först ger människor i hemlöshet med psykosocial problematik, en möjlighet till permanent boende i egen lägenhet. Utgångspunkten är att man först får ett tryggt boende, därefter får personen det stöd som behövs för att boendet ska fungera.

Plats: 
Göteborg

Nu söker vi dig som vill hjälpa mellanstadieelever i Lövgärdet med något konkret och meningsfullt; läxor! Eleverna har med sig sina läxor och du hjälper dom med det de själva vill ha hjälp med. Främst är det grundämnen som Matte, Svenska, Engelska som det behövs stöttning i.

Plats: 
Göteborg

Vi söker en eller två volontärer som kan planera och leda en samtalsgrupp för kvinnor i Lövgärdet.

Plats: 
Göteborg

Vill du bidra till att nyanlända enklare kommer in i det svenska samhället? Är du utåtriktad och trivs i sociala tillställningar? Då är det här något för dig.

Plats: 
Göteborg

Är du bra på arabiska, persiska, dari eller somaliska och pratar bra svenska också? Vi behöver din hjälp att under kontorstider tolka i möten i våra verksamheter och det kan ske på telefon om det är svårt att vara på plats.

Plats: 
Göteborg

Nu söker vi dig som vill hjälpa till att träna svenska med föräldralediga i Lövgärdet.

Plats: 
Göteborg