Hjälp till i vårt café på Drottninggatan!

Organisation: 
  • Stadsmissionen, Göteborg
Plats: 
  • Västra Götaland
  • Göteborg
Ändamål: 
Ekonomisk/social utsatthet
Social gemenskap
Sysselsättning och arbete

Vi söker nu efter en volontär till vårt trivsamma café på Drottninggatan 33. Du kommer vara en hjälpande hand till vår kock och får göra allt ifrån att förbereda matsalen för servering, diska, enklare form av servering, städa, stå i kassa och hjälpa till med enklare matlagning.

Info om cafét:

Genom att äta lunch på Kafé Drottninggatan bidrar du inte bara till en bättre miljö. Du stöttar även Göteborgs Stadsmissions arbete med att hjälpa utsatta människor i vår stad.

Kafé Drottninggatan är en mötesplats mitt i centrala Göteborg. Ett stenkast från Brunnsparken serveras lunch alla vardagar. Kaféet utgår ifrån ett hållbarhetsperspektiv där maten till absolut största delen lagas på funktionellt livsmedelssvinn och grönsaker.

Vi serverar lunch (det finns alltid ett vegetariskt alternativ) inklusive salladsbuffé för 80 kr. Du kan alltid välja att skänka en extra summa pengar. Överskottet går till Göteborgs Stadsmissions arbete bland unga och familjer. En godare lunch som inte bara bidrar till en bättre miljö, utan som också hjälper de allra mest utsatta människorna i Göteborg.

I huset bedrivs även Göteborgs Stadsmissions arbete med barn, unga och familjer som på olika sätt lever i utsatthet och söker hjälp hos oss. Allt ifrån barn och ungdomar som behöver stöd av en vuxen, barnfamiljer i kris eller föräldrar som inte får ihop sin vardag ekonomiskt.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Torsdagar ca 10-15 behöver vi hjälp. Lokalen ligger på Drottninggatan 33. Kaféet har öppet alla vardagar mellan 11.30-14.00.
Specifika önskemål eller information: 
Vi ser helst att du har erfarenhet av att ha jobbat i kök eller caféverksamhet sedan tidigare, men det är inget krav. Som volontär kommer du att bli intervjuad och få gå en introduktionsutbildning. Du måste vara över 18 år. Varmt välkommen med din intresseanmälan!
Minimiåtagande: 
En dag varannan vecka.
Adress: 
Drottninggatan 33
411 14 Göteborg
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: