Volontärer sökes till café

Organisation: 
  • Stadsmissionen, Linköping
Plats: 
  • Östergötland
  • Linköping
Ändamål: 
Ekonomisk/social utsatthet
Sysselsättning och arbete

Vi söker nu volontärer till Stadsmissionens kafé, vars mål är att integrera människor i samhälle och arbetsliv. Volontärerna utför sedvanliga arbetsuppgifter inom kafé, så som kassaarbete, förberedelse av lunch och fika, matlagning, bakning, disk, städ, servering m.m.

Våra volontärer arbetar sida vid sida med anställda, praktikanter, arbetstränande och andra volontärer. En viktig del i våra volontärers uppdrag är att stötta och stödja de som arbetstränar inom verksamheten. Vi vänder oss till målgrupper som under många år stått utanför Sveriges arbetsmarknad eller som aldrig har haft ett arbete i Sverige.

Som volontär på Linköpings Stadsmission är du med och bidrar till en hållbar samhällsutveckling – som gör skillnad lokalt, här och nu.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Vi söker nu volontärer som kan engagera sig var 3:e lördag på rullande schema. Lördagar kl. 9.00-16.30, 9.00-14.30 alt. 11.00-16.30
Specifika önskemål eller information: 
Uppdraget passar dig som gillar att vara i en miljö där det händer mycket och du gillar att träffa nya människor. Tidigare erfarenhet inom kafé är inget krav. Linköpings Stadsmission arbetar ständigt på ett genusmedvetet och normkritiskt sätt.
Minimiåtagande: 
Enligt överenskommelse. Rullande schema var 3:e lördag.
Adress: 
Ågatan 3
58222 Linköping
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: