Volontärer sökes till Second Hand i Tornby

Organisation: 
  • Stadsmissionen, Linköping
Plats: 
  • Östergötland
  • Linköping
Ändamål: 
Ekonomisk/social utsatthet
Social gemenskap
Sysselsättning och arbete

Vi söker nu volontärer till ett antal uppdrag i Stadsmissionens Second Hand Tornby!

Butiken syftar till att bidra till ett hållbart samhälle genom att saker återanvänds och tas tillvara. Målet med vår secondhandbutik är att integrera människor i samhället och arbetslivet. Vi vänder oss till målgrupper som under många år stått utanför Sveriges arbetsmarknad eller som aldrig har haft ett arbete i Sverige. Våra volontärer arbetar sida vid sida med anställda, praktikanter, arbetstränande och andra volontärer. Våra volontärer är en viktig del i att stötta och stödja de människor vi möter i verksamheten.

Vi söker nu volontärer till en rad olika uppdrag i vår butik:

  • Volontärer med sedvanliga uppgifter inom butik, så som kassaarbete, skyltning och exponering, kundservice m.m.
  • Volontärer med yrkesspecifik bakgrund som kan värdera tavlor, smycken, porslin och andra föremål.
  • Volontärer med uppdrag att verka i produktionsledet med att sortera och prismärka varor som ska till försäljning i butik.

Som volontär på Linköpings Stadsmission är du med och bidrar till en hållbar samhällsutveckling – som gör skillnad lokalt, här och nu.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Vi söker både volontärer som kan verka på schema och volontärer som kan verka under enstaka tillfällen. Du kan välja om du vill verka flera dagar i veckan eller någon dag då och då. På lördagar verkar volontärer på schema var fjärde helg.
Specifika önskemål eller information: 
Uppdraget passar dig som gillar att vara i en miljö där det händer mycket och du gillar att träffa nya människor. Tidigare erfarenhet inom butik är inget krav. Linköpings Stadsmission arbetar ständigt på ett genusmedvetet och normkritiskt sätt. Det är därför viktigt att du är intresserad av genus- och mångfaldsfrågor.
Minimiåtagande: 
Enligt överenskommelse. Du kan välja om du vill engagera dig någon dag då och då, flera dagar i veckan eller på rullande schema var fjärde helg.
Adress: 
Roxtorpsgatan 14
58222 Linköping
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: