EuroPride Parade i Stockholm söker sjukvårdsvolontärer!

Organisation: 
  • Stockholm Pride
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Hälsa
Kris- och samhällsberedskap
Mänskliga rättigheter

EuroPride Parade i Stockholm är Skandinaviens största prideparad och är ett evenemang som inte får missas! Paraden tågar genom centrala Stockholm och är festivalveckans största evenemang. En glädjefylld och färgglad manifestation av kärlek för mänskliga rättigheter. En demonstration för allas rätt att älska och vara den de vill.

Är du en lugn person med hög stresstålighet? Har du kompetens och erfarenhet av arbete inom främst akutsjukvården och första hjälpen och vill dedikera en dag till att vara ett stöd för EuroPride Parade i Stockholm? Då är du den vi söker!

Som Paradsjukvårdare är du volontärernas sjukvårdsresurs för att snabbt kunna ta hand om eventuella skador om olyckan skulle vara framme, i väntan på ambulans. Omhändertagande av lättare skador eller besvär och bedöma behov av ytterligare vård hos annan instans, exempelvis vårdcentral eller sjukhus, ingår också i tjänsten.

Rätt person är sannolikt läkare, sjuksköterska eller undersköterska med kompetens och erfarenhet inom evenemangssjukvård eller akutsjukvård. Krav är att du är utbildad i HLR och första hjälpen. Du bör vara flexibel, van att ta eget ansvar, kunna arbeta såväl enskilt som i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som tack för hjälpen får du entré till EuroPride Park lördag den 4 augusti samt mat under dagen.

Är du intresserad - anmäl dig så tar vi kontakt och du får veta mer vad uppdraget går ut på.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Heldag i Stockholm den 4 augusti 2018
Specifika önskemål eller information: 
Sjukvårdsutbildad. Kan även vara en påbörjad utbildning. Ledarerfarenhet är meriterande
Minimiåtagande: 
Heldag den 4 augusti 2018
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: