Volontär under Stockholms filmfestivals sommarbio 2018!

Organisation: 
  • Stockholms Internationella Filmfestival
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Kultur
Social gemenskap

Är du filmintresserad och vill vara med och bidra till sommarens härligaste event? Bli volontär under Stockholms filmfestival Sommarbio 2018!

Den 15-19 augusti bjuder vi in till utomhusbio i Rålambshovsparken, och just nu söker vi engagerade eldsjälar som kan vara med och skapa den bästa upplevelsen för våra besökare. Vi erbjuder en rolig arbetsmiljö med massor av härliga människor! Inför Sommarbion håller vi en magisk kick-off med säljutbildning för våra volontärer.

Vi söker följande:

Säljare

Under sommarbion blir din primära uppgift att sälja årskort till Stockholms filmfestival. Vi söker dig som är bra på att informera och inspirera människor. Du ska ha lätt att ta kontakt med människor och inte vara rädd för att snacka!

Eventpersonal

Vi söker eventpersonal som kan hjälpa till med varierande uppgifter i anslutning till Sommarbion. Det handlar om att förbereda visningarna, dela ut tidningar, sälja popcorn och annat i våra kiosker samt se till att våra besökare känner sig välkomna! Vi söker dig som är glad och positiv och gillar att arbeta med service.

---

När och var ska uppdraget genomföras: 
Den 15-19 augusti bjuder vi in till utomhusbio i Rålambshovsparken! Klockan 18.00 öppnar vi våra försäljningstält och klockan 21.00 börjar vi visa kvällens film. Specifika arbetstider kan även variera från dag till dag
Specifika önskemål eller information: 
Låter det intressant? Skicka in en intresseanmälan. Glöm inte att berätta vilken eller vilka uppgifter du är intresserad av.
Minimiåtagande: 
Vi ser gärna att våra volontärer kan vara med och bidra under alla dagar, detta är dock inget krav.
Adress: 
Rålambshovsparken
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.