- ANLÄGGNINGSPERSONAL- Stockholms Vildfågelrehab

Organisation: 
  • Stockholms Vildfågelrehab

I denna roll hjälper du till med den dagliga skötseln av anläggningen; rengöring av voljärer och klinik med tillhörande burar. Till din hjälp finns en lathund för såväl morgon-, dag- och kvällsrutinen. Vi ser helst att du kan komma minst en gång i veckan. Inget krav på körkort eller bil men underlättar din tillvaro avsevärt då anläggningens placering är en aning avsides. Har du körkort kan du även ansöka om att bli "chaufför".

Stockholms Vildfågel Rehab är en ideell förening avsedd att ta emot och behandla sjuka och skadade fåglar. Vi har tillstånd att rehabilitera samtliga fågelarter som förekommer naturligt i Sverige. Föreningens anläggning ligger i Österåkers kommun men tar emot patienter från hela Sverige. I takt med att fler och fler får vetskap om det arbete som SVR gör ökar också belastningen i vår förening. Detta märks av som tydligast under djurungesäsongen. Vi söker därför efter personer som kan hjälpa oss driva vår förening framåt. Du ska dela vår värdegrund att alla patienter har lika värde oavsett art samt förstå innebörden av att faktiskt hjälpa en vild fågel. Syftet med verksamheten är att minska fåglars lidande genom adekvat hjälp.
Om du vill vara med och hjälpa oss fyller du i anmälningsformuläret nedan. Vi kommer sedan att höra av oss till dig för att boka in ett personligt möte. Vi ser fram emot din ansökan.

Vi ser gärna att man kan hjälpa till långsiktigt och har tid och energi för att hjälpa oss, man kanske har gått i pension eller studerar, eller helt enkelt vill ge sin tid till behövande. I ansökan ser vi gärna att du delar med dig av ifall du har relevant utbildning, erfarenhet av ideellt arbete samt erfarenhet av jourverksamhet.

Skicka in din intresseanmälan idag!

Vi ser fram emot att höra ifrån Dig!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Tillsvidare
Specifika önskemål eller information: 
Vi önskar enbart seriösa sökare som kan delge tid och energi åt föreningen, framförallt under sommarmånaderna då vi får in mer fåglar än under resterande tider på året.
Minimiåtagande: 
2h i veckan
Anmäl intresse
Här beskriver du för organisationen varför du söker uppdraget.
Berätta mer om dig själv för organisationen. Exempelvis tidigare erfarenhet, kunskap eller annat du tror kan vara viktigt för ditt ideella engagemang.
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.