Sundbyberg

Rädda Barnen söker svarare till vår stödchatt Kärleken är fri som stöttar ungdomar utsatta för hedersrelaterat våld och förtryck. Att vara svarare innebär att tillsammans med en annan volontär besvara vår chatt vardagkvällar.

Plats: 
Sundbyberg

Centrumkyrkan ordnar sedan 2010 sopplunch lördagar 10-13 och får behövande gäster från hela Storstockholm.

Volontärer behövs för att breda smörgåsar, servera, diska, städa etc under valfritt antal timmar mellan 8:30 och 14.

Plats: 
Sundbyberg

Vill du ha en meningsfull fritid och göra skillnad som medmänniska? Bli stödperson hos oss på Brottsofferjouren i Västerort!

Plats: 
Sundbyberg

Vi söker volontärer som hemifrån, via sin dator kan göra sökningar på Internet för Hello World!s räkning. Du utför uppgifterna helt i din egen takt, och i enbart i den omfattning du själv har lust och möjlighet till.

Plats: 
Sundbyberg

Vill du engagera dig i en förening för att stötta och stärka unga tjejer och transpersoner? Nu söker vi volontärer till vår stödjande verksamhet för att kunna ge stöd och nå ut till fler unga tjejer och transpersoner.

Plats: 
Sundbyberg

För att kunna förhindra att våld sker behöver vi börja tidigt, Stjärnjouren - Sundbybergs tjejjour håller workshopen Vad är Okej Sex? i Sundbybergs högstadie- och gymnasieskolor. Nu behöver vi bli fler för att kunna möta ännu fler ungdomar.

Plats: 
Sundbyberg

Föreningen HEM har som syfte att stödja och hjälpa utsatta EU-medborgare i Sverige genom akut nödhjälp, rådgivning och informationsspridning. Vi strävar efter att lyfta gruppens röst och tillvarata deras rättigheter i samhället.

Plats: 
Sundbyberg
  • Vill du ha en rolig och utvecklande erfarenhet tillsammans med ditt barn?
  • Vill du träffa andra föräldralediga med olika bakgrunder?
  • Bli gruppledare för Svenska med baby!
Organisation: 
Svenska med baby
Plats: 
Sundbyberg