Eventkoordinator i Stockholm sökes

Organisation: 
  • Svenska Djurambulansen
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Djur
Kris- och samhällsberedskap

Svenska Djurambulansen är en förening som brinner för att hjälpa djur i nöd. Våra djurambulanser går dygnet runt, året om. Svenska Djurambulansen drivs med hjälp av fantastiska volontärer som arbetar helt ideellt.

Nu söker vi en person som kan koordinera och hjälpa föreningen att delta på olika evenemang! Under året får vi många förfrågningar för att delat i olika event, och visa upp våra ambulanser och berätta om vår verksamhet. Det krävs då en person som kan vara kontaktperson och hålla i trådarna vid planeringen. Det kan vara allt från att stå utanför en butik en eftermiddag likväl som större event tillsammans med samarbetspartners.

Dina ansvarsuppgifter kommer bland annat innefatta att:

  • Koordinera föreningens event i Stockholmsregionen
  • Schemaläggning vid evenemang
  • Sköta rekrytering av nya event-volontärer
  • Inspirera och utveckla föreningens event-volontärer
  • Administrativa uppgifter

Vi inom Svenska Djurambulansen tror på god kontinuitet och långsiktighet, och vill därför att du som söker kommer kunna hjälpa till under en längre tid. God kontinuitet leder till en tryggare miljö och högre kvalitet för hela föreningen, både givare, brukare och volontärer.

Läs mer om föreningen:
www.svenskadjurambulansen.se
www.facebook.com/svenskadjurambulansen
www.youtube.com/channel/UCBwnVIS1IMX1i929C_3Devw

När och var ska uppdraget genomföras: 
Som eventansvarig i Stockholm är du ansvarig för boka in föreningen på olika evenemang, samt hantera de förfrågningar som kommer in till föreningen angående event i området. Du bör kunna vara tillgänglig på telefon ifall att något inträffar eller volontärerna behöver råd och hjälp. Utöver detta tror vi att du kommer behöva 2-4 timmar i veckan för att utföra administrativt arbete och sköta en löpande hantering. En gång i månaden deltar du på vårt gemensamma volontärsmöte (kväll/helg)
Specifika önskemål eller information: 
Vi tror att du som person är noggrann, flexibel och initiativrik med ett ansvarskännande arbetssätt. Du har en god samarbetsförmåga och är van vid att ta egna initiativ i ett självständigt arbete. Samtidigt har du ha en positiv inställning till att arbeta i grupp, samt förmågan att inspirera och leda volontärer. Du bör ha en vilja att utvecklas och lära dig nya saker för att utveckla verksamheten. Du kommer ingå i ett större team av volontärer och arbeta tillsammans med ledningsgruppen för verksamheten i Stockholm, ett fantastiskt gäng tycker vi!
Minimiåtagande: 
Som eventkoordinator behöver du kunna vara tillgänglig på telefon ifall att något inträffar vid ett event. Utöver detta tror vi att du kommer behöva 2-4 timmar i veckan för att utföra administrativa uppgifter och sköta en löpande rekrytering. Vi ser gärna att du själv är beredd att jobba som volontär på event 1 gång/månad.
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.