Göteborg: Social Media Planner

Organisation: 
 • Svenska Djurambulansen
Plats: 
 • Västra Götaland
 • Göteborg
Ändamål: 
Djur

Har du erfarenhet och kunskap i att skriva och planera innehåll och i sociala medier? Har du god kompetens avseende Facebook, Instagram, LinkedIn och andra relevanta sociala medier med bra koll på vad som triggar en specifik målgrupp? Då söker vi DIG!

Svenska Djurambulansen är en ideell förening som genom sociala medier och tv-program fått stor kännedom i hela Sverige. Med över 100 000 följare på Facebook och över 6000 följare på Instagram söker vi nu en driven och energisk Social Media Planner för att stötta organisationens marknadsavdelning. Du kommer framförallt att ta fram dagliga uppdateringar, till exempel berättelser från verkligheten och skapa texter för bilder som andra volontärer skickar in.

Du kommer att ingå i ett team av flera volontärer som alla hjälps åt med att sköta de dagliga aktiviteterna inom sociala medier såsom att svara på kommentarer och meddelanden, samtidigt som nya inlägg planeras inför publicering. Teamet arbetar löpande med uppföljning och analys för att ständigt förbättra och utveckla innehållet.

Krav:

 • Du är en duktig skribent och är noggrann med detaljerna.
 • Du har en vana att använda Facebook och Instagram
 • Medverkan på telefonmöte varje torsdag kväll.
 • Medverka på team-möten en gång i månaden i Göteborg samt representera teamet när chaufförerna har volontärmöte.
 • Medåkning i djurambulansen minst en gång

Meriterande:

 • Erfarenhet av att jobba professionellt med Facebook, Instagram och LinkedIn
 • Erfarenhet att jobba med Photoshop och InDesign.
 • Erfarenhet av fotografering.

Läs mer om föreningen:
www.svenskadjurambulansen.se
www.facebook.com/svenskadjurambulansen
www.youtube.com/channel/UCBwnVIS1IMX1i929C_3Devw

När och var ska uppdraget genomföras: 
För detta uppdrag ser vi gärna att du bor i Göteborg för att kunna vara delaktig tillsammans med de lokala volontärerna. Vi tror att du behöver mellan 2-6 h per vecka för att skapa innehåll till våra sociala medier.
Specifika önskemål eller information: 
Du är en mycket god skribent, är kommunikativt begåvad och brinner för social media. Du är positiv, en god nätverkare och är duktig på att skapa goda relationer.
Minimiåtagande: 
I rollen som Social Media Planner är du volontär. Du planerar själv din tid och kan därför lägga den tid som passar dig, dock tror vi att du behöver minst 2-6 h per vecka. Ansvarsrollen löper under ett år, med förlängning om man så önskar. Vi har telefonmöte på 1 h varje torsdag (kvällstid) och ett fysiskt möte 1 gång per månad (2 h under kvällstid eller helg)
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.