Tamam Lund söker kassör!

Organisation: 
  • Tamam, Lund
Plats: 
  • Skåne
  • Lund
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Integration och asylsökande
Mänskliga rättigheter

Nu söker Tamam Lund en kassör till styrelsen för verksamhetsåret 2018/2019!

Som kassör ansvarar du för föreningens ekonomi. Det innebär framförallt att du är ansvarig för bokföring, budget och utbetalningar. Tillsammans med resten av styrelsen så ansvarar du för ansökningar, bidrag och viktiga uppdrag. Som kassör har du själv möjlighet att lägga upp ditt arbete så att det passar dig, antingen gör du lite varje vecka eller lägger mer tid någon gång i månaden. Som stöd i ditt arbete har du Tamam Lunds styrelse!

Till uppdraget söker vi dig som gillar att hålla på med siffror, har ett intresse för ekonomiska frågor och ett engagemang för vänskap utan gränser! Tidigare erfarenhet av liknande sysslor är meriterande, men absolut inget krav. Kanske studerar du ekonomi och vill kombinera dina studier med ett spännande uppdrag? Eller så vill du lära dig mer om ekonomi och kan på detta sätt få möjlighet till utveckling och lära dig nya saker! Detta är en utmärkt möjlighet för dig som vill utveckla dina kunskaper inom området och få en meriterande erfarenhet på cv:t!

Sök redan idag! En ny styrelse är tillsatt, men vi saknar fortfarande en kassör. Så tveka inte! Skicka en intresseanmälan med en kort beskrivning av dig själv, vad som intresserar dig och om du har tidigare erfarenheter.

Tamams motto är "Vänskap utan gränser" och vår vision ett samhälle där det inte ska spela någon roll vad du heter, hur du ser ut, var du kommer ifrån eller var du bor för hur du blir bemött av andra människor. Vi arbetar för att stärka ungas samhällsengagemang och skapa mötesplatser som präglas av vänskap utan gränser. Tamam Lund har över 600 medlemmar och runt 11 grupper varje vecka som läxläsning, simskola, stallgrupp, fotboll med mera.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Lund. Du väljer själv när uppdraget ska genomföras!
Specifika önskemål eller information: 
Du får gärna ha erfarenheter av ekonomi och redovisning på något sätt. Det är dock inget krav utan du kan också lära dig detta genom uppdraget!
Minimiåtagande: 
5 timmar/månaden.
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.