Ledare för aktivitetsgrupp för nyanlända ungdomar!

Organisation: 
  • Tamam
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Integration och asylsökande
Social gemenskap

Tamam bedriver två aktivitetsgrupp för nyanlända ungdomar i Stockholm, en för endast de som definierar som tjejer och en blandad grupp. Nu söker vi ledare för den blandade gruppen!

Vi letar efter dig med god kännedom om Stockholm, med intresse av att planera och genomföra aktiviteter, och ett stort engagemang för att se till att alla som bor i Stockholm känner sig trygga i staden. Vi letar efter dig som tycker att det är roligt att hitta på olika aktiviteter tillsammans med andra människor.

Aktiviteterna som sker inom verksamheten kan vara alltifrån att testa på klättring, till att promenera i skogen, att åka skridskor, besöka museeum, gå på teater. Bara fantasin sätter gränserna!

Som ledare ansvarar du för en välfungerande grupp. Det innebär att:

  • Du deltar på aktiviteter varje vecka (om du inte kan meddelar du detta i god tid)
  • Du tar ansvar för ditt ansvarsområde (kan tex. vara att inhandla fika)
  • Du tar ansvar för att alla i verksamheten trivs och känner sig trygga

Som ledare får du stöd av en gruppledare och av personal på Tamam. Som ledare för en aktivitetsgrupp kommer du att få erfarenhet av samordning och ledarskap och du kommer att få ett värdefullt kontaktnät eftersom aktivitetsgrupperna är en del av ett större projekt med 11 andra organisationer. Ta chansen och sök ett mycket utvecklande och roligt uppdrag!

Tveka inte på att höra av dig till oss med frågor!

När och var ska uppdraget genomföras: 
1 gång/vecka á 2 timmar
Specifika önskemål eller information: 
Inga särskilda förkunskaper krävs. Vi ser dock gärna att du är glad, positiv och engagerad. Som ledare bör du vara öppensinnad, flexibel och nyfiken på andra människor. Eftersom vi är en ungdomsorganisation ser vi gärna att du är i åldern 18-30 år. Som gruppledare kommer du att få en introduktion till uppdraget av Tamams anställda, och du kommer att få en grundutbildning om Tamam som organisation. Utöver det kommer du att ha stöd av projektledaren för grupperna. Du kommer med andra ord inte att vara själv i ditt uppdrag utan få mycket stöd av Tamam som organisation.
Minimiåtagande: 
2 timmar/vecka
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.